Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Θεόδωρος Λάππας ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΣΠΥΡΟΥ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2021 21:36

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Ο παλαίμαχος Αμπελωνίτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Θεόδωρος Λάππας ορκίστηκε χθες, από τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Ιωάννη Κόκουρα, νέος δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου. Ο κ. Λάππας αναλαμβάνει τη θέση του εκλιπόντα δημοτικού συμβούλου στη «Δράση

Πολιτών» Σπύρου Γκατζούλη ο οποίος «έφυγε» την περασμένη εβδομάδα από τη ζωή μετά από μακροχρόνια ασθένεια.
Μετά την ορκωμοσία ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας ευχήθηκε στον κ. Λάππα καλή θητεία και από την πλευρά του ο κ. Λάππας κάλεσε τον δήμαρχο στον Αμπελώνα να δουν από κοινού τα προβλήματα που απασχολούν τη μικρή πόλη, πρόταση που αποδέχτηκε ο δήμαρχος.
Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου, κ. Αθανάσιος Κάιβας.
*Ο νέος δημοτικός σύμβουλος κ. Θεόδωρος Λάππας ασχολήθηκε με τα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αρχικά στην Κοινότητα Αμπελώνα το 1982. Στη συνέχεια υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος του τότε Δήμου Αμπελώνα και επικεφαλής παράταξης. Στον Δήμο Τυρνάβου την προηγούμενη θητεία επί δημαρχίας Π. Σαρχώση εξελέγη δημοτικός σύμβουλος για μία 5ετία στο πλευρό του Στέλιου Ροντούλη και της «Δράσης Πολιτών» όπου και σήμερα είναι μέλος.
Είναι για δεκαετίες επιτυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα προώθησης αγροτικών προϊόντων και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Σχετικά Άρθρα