Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχές για υγεία τη νέα χρονιά

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ -ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΕΚ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2021 15:02

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου, του διοικητή

κ. Γρηγορίου Βλαχάκη και των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή βασιλόπιτας στο αμφιθέατρο του Γ.Ν. Λάρισας. Ο κ. Ιερώνυμος ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα και απηύθυνε τις ευχαριστίες του στη Διοίκηση και στο προσωπικό του Νοσοκομείου, ως ένδειξη σεβασμού στον ρόλο και στο έργο τους στη δραματική αυτή συγκυρία της πανδημίας.
Το παρόν στην τελετή έδωσε ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Απόστολος Κομνός και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, ο αντιπρόεδρος, κ. Χαρίλαος Τσιλιάκος, το μέλος, κ. Κωνσταντίνος Πάνος, το μέλος εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Γρηγόριος Γρηγοριάδης και τα αναπληρωματικά μέλη κ. Αικατερίνη Σακελλαρίου και κ. Ελένη Σιαματά. Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόριος Βλαχάκης ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο και όλους τους παρευρισκόμενους, μετέφερε τις ευχές του Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. και συνεχάρη το προσωπικό για το βαθύ αίσθημα ευθύνης που το διακατέχει. Την τελετή έκλεισε η πρόεδρος των Συλλόγου εργαζομένων κ. Ευθυμία Χύτα με την κλήρωση δώρων προς τους εργαζόμενους.
* Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε χθες ο διοικητής του Νοσοκομείου, απαντώντας σε καταγγελίες και επικρίσεις για τη νομιμότητα των αποφάσεων της διοίκησης επειδή δεν λειτουργεί σε πλήρη σύνθεση και είναι ελλειπτική, τονίζει ότι η συγκεκριμένη Υπουργική Απόφαση για την πλήρη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου δημοσιεύτηκε στις 21/12/2020 στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 1047 ΥΟΔΔ 21/12/2020), απεστάλη από τη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού Νομικών Προσώπων με το από 30/12/2020 έγγραφό της και έφτασε μόλις χθες 11/01/2021 στο Νοσοκομείο μας, με την επίσημη αλληλογραφία.