Αλλαγή σκυτάλης στο Α.Τ. Αγιάς

ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ -ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2021 15:04

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Αλλαγή σκυτάλης χθες στην Αγιά, όπου στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ανέλαβε

τα καθήκοντά του ως νέος διοικητής ο υπαστυνόμος Α’ Μιχάλης Κουπατσιάρας στη θέση του Βασίλη Βλαχογιάννη που υπηρέτησε τη θέση αυτή από τον Αύγουστο του 2015, ο οποίος πλέον αναλαμβάνει χρέη διοικητή στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.
Οι δύο άνδρες επισκέφτηκαν το Δημαρχείο της Αγιάς για μια πρώτη γνωριμία του κ. Κουπατσιάρα με τον δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα και με τους ανθρώπους των δημοτικών υπηρεσιών, αλλά και για τον αποχαιρετισμό φυσικά του κ. Βλαχογιάννη. Ο κ. Γκουντάρας ευχήθηκε και στους δύο καλή δύναμη στα νέα πόστα που αναλαμβάνουν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία με τον κ. Βλαχογιάννη όλα αυτά τα χρόνια, τον ευχαρίστησε γι’ αυτό, και τόνισε πως από την πλευρά του θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και επί των ημερών του νέου διοικητή.
Κατά την άτυπη, αλλά ουσιαστική, παράδοση - παραλαβή στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, όπου ο κ. Κουπατσιάρας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συνεργάτες, ο αστυνομικός υποδιευθυντής πια κ. Βλαχογιάννης δήλωσε στην «Ε»:
«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον γενικό αστυνομικό διευθυντή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας για την τιμητική τους πρόταση και τελικώς την απόφαση του Αρχηγείου να μου εμπιστευτούν τη Διοίκηση της Οργανικής Μονάδας της Αστυνομίας της Τροχαίας Λάρισας. Μία σημαντική και σπουδαία θέση. Αντιλαμβάνομαι τις ιδιαιτερότητες του έργου. Πιστεύω πάρα πολύ στην καλή συνεργασία των ήδη υπαρχόντων στελεχών στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Ήδη έχω μιλήσει με αρκετούς από αυτούς. Το κλίμα είναι πολύ θετικό. Θα καταβάλουμε όλοι το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο έργο και στον σκοπό της υπηρεσίας όσον αφορά την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την προστασία των ανθρώπων από τα τροχαία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Θα ήθελα να καλωσορίσω και να συγχαρώ για την τοποθέτησή του στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς τον υπαστυνόμο Α’, Μιχάλη Κουπατσιάρα. Είναι ένας εξαιρετικός αξιωματικός και μπορώ να πω -γιατί τυγχάνει να τον γνωρίζω προσωπικά- ένας υπέροχος άνθρωπος. Θα είμαστε συμπαραστάτες όλοι στο έργο που αναλαμβάνει. Θα είμαστε στη διάθεσή του για οτιδήποτε χρειαστεί. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί και ο ίδιος στις απαιτήσεις της νέας του θέσης. Φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή της Αγιάς. Αγάπησα αυτήν την περιοχή, εκτίμησα τον κόσμο της. Φεύγω υπηρεσιακά. Σαν παρουσία θα συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ».
Από την πλευρά του, ο κ. Κουπατσιάρας δήλωσε με τη σειρά του στην «Ε»: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον φίλο και καλό μου συνάδελφο Βασίλη Βλαχογιάννη για όσα είπε για μένα και για την υποδοχή. Ευχαριστώ τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλίας ταξίαρχο κ. Μαντζιώκα Αστέριο και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας κ. Σιμούλη Χρήστο για την τιμή που μου έκαναν να μου αναθέσουν τη θέση του διοικητή στο Α.Τ. Αγιάς. Είναι μια νέα αρχή για μένα μετά από χρόνια στην Ασφάλεια Λάρισας. Πιστεύω θα ανταπεξέλθω στα καθήκοντα του διοικητή και θα συνεχίσω το πολύ καλό έργο που αφήνει πίσω του ο Βασίλης Βλαχογιάννης. Εύχομαι καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και υγεία σε όλους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass