Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο «κουμπάρος» απαντά στον πρώην δήμαρχο Τεμπών

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠΕΠΤ Λ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΚΩΝ. ΚΟΛΛΑΤΟ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2021 15:31

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Με αφορμή αναφορά του πρώην δημάρχου Τεμπών σε «βόλεμα κουμπάρων και κολλητών», από τον νυν δήμαρχο («Ε», φύλλο Δευτέρας 11.1.2021), ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ Τεμπών, κ. Λάμπρος Σωτηρίου, σε δήλωσή του αναφέρει:


«Δεν περίμενα πράγματι κάτι διαφορετικό, κάτι ανθρώπινο, μια συγγνώμη, από τον συγχωριανό μου κ. Κολλάτο. Επειδή όμως στην ανακοίνωσή του φωτογραφίζει εμένα και την οικογένειά μου, αναφερόμενος σε «κουμπαριές», θα ήθελα με τη σειρά μου να εκθέσω τις απόψεις μου για τις σκέψεις και τα γραφόμενα από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κολλάτο και απευθυνόμενος στον ίδιο να του θυμίσω τη λαϊκή ρήση, «πριν μιλήσουμε να κοιτάμε πρώτα τον εαυτό μας στον καθρέπτη». Και εξηγούμαι.
Είναι ντροπή και μόνο που πιάνετε στο στόμα σας με τόση ευκολία και χωρίς κανέναν ενδοιασμό μία οικογένεια ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ). Το θεωρώ και bullying προς το πρόσωπό μου και ρατσιστικό προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Ήμουν υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μανώλη και πρώτος σε σταυρούς στον Πυργετό από τον συνδυασμό του νυν δημάρχου.
Ο κ. Μανώλης με την ευαισθησία και την ανθρωπιά που τον διακατέχει δίνει ίσες ευκαιρίες στα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ), με τα αρτιμελή άτομα, τοποθετώντας με αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ.
Όσο για τα βολέματα κουμπάρων.
Ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, έχει δηλώσει από την ανάληψη των καθηκόντων του ότι δουλειές θα δίνονται σε όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Τεμπών και ρωτώ κ. Κολλάτο, εσείς τι κάνατε στην εννιάχρονη θητεία σας; Δουλειές μόνο σε ανίψια, σε συγγενείς προέδρων Κοινοτήτων, αλλά και δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού σας, λειτουργία του Κτηματολογίου στο χωριό μας τον Πυργετό, καλώς πράξατε, αλλά δε νομίζω ότι το κάνατε από ανιδιοτέλεια, αλλά για να δώσετε ίσως -λέω ίσως- δουλειά σε δικούς σας ανθρώπους. Τότε βέβαια δεν υπήρχε πρόβλημα ήταν τα «δικά μας» παιδιά και τώρα ανακαλύψατε την κρυμμένη ευαισθησία σας και δημοκρατικότητά σας. Σαν δεν ντρεπόμαστε. Συμμαζευτείτε λέμε».

Σχετικά Άρθρα