Με τον πρωθυπουργό για πανδημία και αναπτυξιακά θέματα του Ν. Λάρισας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2021 15:03

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ,

βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας. Ο Λαρισαίος πολιτικός πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου με γεμάτη ατζέντα και η συζήτηση με τον πρωθυπουργό έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και υπήρξε εκτενής και εποικοδομητική. Τα θέματα που κυριάρχησαν αφορούσαν πρωτίστως τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και σε αναπτυξιακά ζητήματα του Νομού Λάρισας. Ο Χρήστος Κέλλας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για την εμπειρία του ως εθελοντής ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και τη συγκινητική προσφορά στους ασθενείς με Covid, του συνόλου του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων της πόλης. Ακόμη, αναφέρθηκε στα εκκρεμή ζητήματα, που σχετίζονται με τη λειτουργία των δύο Νοσοκομείων και επισήμανε την αναγκαιότητα αναβάθμισης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που αποτελεί βασικό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, εξέλιξη που θα αποσυμφορήσει την πίεση που δέχονται τα Νοσοκομεία. «Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο κυβερνητικό στοίχημα» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της επαναλειτουργίας Γυμνασίων και Λυκείων το επόμενο διάστημα.
Η ατζέντα περιελάμβανε και συζήτηση για την πορεία των εμβολιασμών στον Νομό Λάρισας και τη διαδικασία υλοποίησης της επιχείρησης «Ελευθερία» σε όλη την περιφέρεια. Τέλος, ο πρωθυπουργός ζήτησε να ενημερωθεί και για ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, με τον Χρήστο Κέλλα να αναφέρεται στο χρονοδιάγραμμα καταβολής αποζημιώσεων για τις ζημιές που προκάλεσε με το καταστροφικό πέρασμά του ο «Ιανός» στους παραγωγούς, την εξέλιξη του προγράμματος αποκατάστασης των ζημιών σε κτίρια και βασικές υποδομές, ιδιαίτερα του Δήμου Φαρσάλων, ενώ, όπως ήταν φυσικό, υπήρξε αναλυτική αναφορά σε όλα τα αγροκτηνοτροφικά θέματα της υπαίθρου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass