«Σε ποιους κόβετε το νερό;»

Ο Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΣΕΠ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2021 16:10

Κριτική και ερωτήματα στη Δημοτική Αρχή Ελασσόνας θέτει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ν. Ευαγγέλου, για τις διακοπές υδροδότησης στις οποίες προβαίνει η ΔΕΥΑ για οφειλές, αλλά και την παραχώρηση του Κοινοτικού Καταστήματος Τσαριτσάνης σε ΚΟΙΝΣΕΠ.


Αναφέρει συγκεκριμένα: «Οι “επισκέψεις” των συνεργείων της ΔΕΥΑ Ελασσόνας προφανώς δεν γίνονται για να ενισχυθούν οι σχέσεις μεταξύ της Επιχείρησης και των δημοτών, αλλά για να τους κοπεί το νερό. Όσες παρεμβάσεις και αν έχουν γίνει μέχρι σήμερα από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, η Δημοτική Αρχή Γάτσα-Καρανίκα παραμένει ανένδοτη και προχωρά σε διακοπές υδροδότησης ακόμη και σε μικρά νοικοκυριά σε διάφορες κοινότητες του Δήμου, όπως είναι οι κοινότητες Βαλανίδας, Ευαγγελισμού, Κεφαλοβρύσου και Κλεισούρας και φυσικά μέσα στην πόλη της Ελασσόνας. Θα πρέπει να απαντήσει η Δημοτική Αρχή ποιοι είναι οι «μεγαλοοφειλέτες» των παραπάνω κοινοτήτων και πώς αυτοί οι άνθρωποι θα μπορέσουν να ζήσουν χωρίς νερό.
Εκτός και αν μας διαφεύγει κάτι και στις συγκεκριμένες κοινότητες υπάρχουν επιχειρηματίες, εργοστάσια και γενικά επαγγελματίες που συνειδητά δεν πληρώνουν.
Βέβαια στις μικρές κοινωνίες πολλά ακούγονται για τις τανάλιες και σε ποια σπίτια πηγαίνουν, ας ελπίσουμε να μην ισχύει αυτό και να μη δουλεύει η Δημοτική Αρχή εκδικητικά απέναντι σε ανθρώπους που δεν τη στήριξαν.
Και επειδή οι τανάλιες βγήκαν και το νερό κόβεται, τα στοιχεία απαιτούμε από τη Δημοτική Αρχή να μην είναι σε αριθμούς, αλλά με ονόματα για να καταλάβει ο καθένας πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη “προοδευτική” Αρχή του κ. Γάτσα και όσων τον στηρίζουν στην πράξη και όχι στα λόγια.

ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΣΕΠ
Σαν παράταξη θα θέλαμε για άλλη μια φορά να επισημάνουμε την πολιτική του “αποφασίζομεν και διαττάσομεν” του κ. Γάτσα, ο οποίος εκτός από το Δημοτικό Συμβούλιο, αψηφά και αποφάσεις Κοινοτικών Συμβουλίων. Χωρίς να λαμβάνει κανέναν υπόψη του παραχωρεί το Κοινοτικό Κατάστημα σε μια ΚΟΙΝΣΕΠ που δεν γνωρίζουμε αν έχει προσωπικό και πώς θα λειτουργήσει, μιλάμε δηλαδή για μια ΚΟΙΝΣΕΠ φάντασμα και μια απόφαση η οποία προσβάλλει τους κατοίκους της Ιστορικής Κοινότητας Τσαριτσάνης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass