ΔΗΜΟΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ - ΤΕΜΠΩΝ

Ασπρες μέρες, κρύες νύχτες

Επί ποδός Ι. Κόκουρας - Γ. Μανώλης για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2021 15:05

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Ελεγχόμενη ήταν η χιονόπτωση στις ευρύτερες περιοχές των Δήμων Τυρνάβου και Τεμπών χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ακόμα και σε ορεινές περιοχές.

‘Ήδη από προχθές τα αστυνομικά τμήματα Τυρνάβου και Τεμπών έδωσαν σαφείς οδηγίες για τη μετακίνηση κυρίως μεγάλων οχημάτων. Έτσι έχει απαγορευτεί για λόγους ασφαλείας η κίνηση οχημάτων άνω των 3,5 τόνων τόσο στην παλαιά εθνική οδό Τυρνάβου - Ελασσόνας (μέσω Δαμασίου), όσο και στη νέα εθνική οδό μέσω Μελούνας.

 

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Χθες από νωρίς το πρωί ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Γκάτσο, αλλά και τους άλλους αντιδημάρχους, από το αμαξοστάσιο του Δήμου επιστράτευσαν πάνω από επτά οχήματα του Δήμου, γκρέιντερ, φορτηγά και «Τζισιμπί» ώστε όλοι οι επαρχιακοί δρόμοι να είναι ανοιχτοί. Επίσης μέριμνα υπήρξε και για τους κτηνοτροφικούς δρόμους προς απομακρυσμένα ποιμνιοστάσια. Μιλώντας χθες στην «ΕτΔ» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας τόνισε ότι Δήμος Τυρνάβου και ιδιαίτερα οι τεχνικές υπηρεσίες είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον χιονιά προστατεύοντας αγρότες και κτηνοτρόφους, ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές, αλλά και τους συνδημότες στις δύο πόλεις Τυρνάβου και Αμπελώνα, καθώς και σε όλα τα χωριά του Δήμου. Τέλος, με εντολή του κ. Κόκουρα και του κ. Γκάτσου έχουν διανεμηθεί τεράστιες ποσότητες με τσουβάλια αλατιού σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Τυρνάβου. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν και ιδιώτες.

 

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ
Από προχθές υπήρξε άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Τεμπών. Χθες ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης και ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργος Νικολάου επισκέφθηκαν τις ορεινές κοινότητες του Δήμου όπως Αμπελάκια, Καλλιπεύκη, Ραψάνη, Κρανιά, Αιγάνη, αλλά και την παραλία της Αιγάνης Καστρί - Λουτρό, Μεσάγγαλα. Πιο δύσκολα τα πράγματα από τον χιονιά στα παράλια, αλλά αντιμετωπίζονται. Τέλος έγινε διανομή αλατιού σε κωμοπόλεις και χωριά του Δήμου Τεμπών για τη διάνοιξη δρόμων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass