Κηδεύτηκε στην Ελασσόνα η Δέσποινα Καριπίδη

ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΩΝ. ΚΑΡΙΠΙΔΗ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2021 15:08

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι στην Ελασσόνα η Δέσποινα Καριπίδη, σύζυγος του αείμνηστου δημάρχου Ελασσόνας Κωνσταντίνου Καριπίδη και μητέρα του ιατρού - πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Καριπίδη.


Η γνωστή Ελασσονίτισσα «έφυγε» αθόρυβα από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 89 ετών. Ήταν κόρη του παλαιού εμπόρου της πόλης Νίκου Κοφινά. Συνταξιούχος του Ταμείου Νομικών. Πάντα ένας κοινωνικός, ευγενικός και χαμογελαστός άνθρωπος, γεμάτος καλοσύνη και αγάπη για τους συνανθρώπους. Ξεχωριστή η συνεχής διάθεσή της για προσφορά και αγαθοεργίες.
Όταν ήταν νέα «έχασε» τον σύζυγο της - δήμαρχο Ελασσόνας Κων. Καριπίδη, ενώ κάποια χρόνια αργότερα δέχτηκε το νέο χτύπημα της μοίρας που ήταν ο ξαφνικός θάνατος του δευτερότοκου γιου της, του αείμνηστου Τηλέμαχου (Μάκη) Καριπίδη, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο Κιλκίς! Παρόλα αυτά, άντεξε και στάθηκε όρθια. Έως και πριν λίγο καιρό, ήταν καθημερινή η παρουσία της σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις των δικών της ανθρώπων.
Αφήνει πίσω τα παιδιά της Γιάννη Καριπίδη και Έλενα Μαντέλα και τις εγγονές της Δέσποινα και Καλλιόπη.
Στην Εξόδιο Ακολουθία που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας, συλλειτούργησαν ο πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος - αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος και ο πρωτοπρεσβύτερος ιερέας π. Χρήστος Γεροφάκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass