Δύο συλλήψεις για 12 διαρρήξεις σε χωριά

ΒΡΗΚΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ * ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2021 21:30

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από χθες το πρωί οι έρευνες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για τον εντοπισμό δραστών που φέρονται εμπλεκόμενοι σε κλοπές και διαρρήξεις σπιτιών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», μέχρι χθες το βράδυ είχαν συλληφθεί δύο Ρομά, κάτοικοι του Τυρνάβου, κατηγορούμενοι για συνολικά 12 διαρρήξεις σπιτιών σε δημοτικά διαμερίσματα των Δήμων Λαρισαίων και Κιλελέρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες, 22 και 28 ετών, με τους συνεργούς τους -που αναζητούνται- δρούσαν συνήθως απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες, επιλέγοντας σπίτια από τα οποία απουσίαζαν οι ένοικοι και παραβιάζοντας μπαλκονόπορτες έκλεβαν χρυσαφικά και τιμαλφή. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και προχθές το βράδυ που έπραξαν την τελευταία διάρρηξη, οι δράστες έκλεψαν 12 σπίτια σε Χάλκη, Μελισσοχώρι και Γιάννουλη, ενώ τις τελευταίες ημέρες διέρρηξαν σπίτια και στην Τερψιθέα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, περιοχή όπου επίσης καταγράφηκαν και απόπειρες διαρρήξεων.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν κλεμμένα χρυσαφικά, ενώ κατασχέθηκε και ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τη διαφυγή τους. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή των συλληφθέντων και σε άλλες υποθέσεις.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass