Ξεκίνησαν μαθήματα γυμναστικής στην τρίτη ηλικία

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΟΡΟΥΣ «ΛΑΤΙΝ»

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2021 16:13

Ξεκίνησε χθες το πρώτο τμήμα γυμναστικής του διαδικτυακού προγράμματος «Γηράσκω αεί γυμναζόμενος» για τα άτομα 3ης ηλικίας που υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του «Πανεπιστημίου των Πολιτών» και της φιλοσοφίας της «Λάρισας - Πόλη που Μαθαίνει».

Οι συμμετέχοντες/-ουσες με ενθουσιασμό ακολούθησαν τις οδηγίες των έμπειρων γυμναστριών που αφορούσαν ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης, ασκήσεις ισορροπίας, διατάσεις και αερόβια άσκηση. Ο σχεδιασμός του προγράμματος που θα υλοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες αφορά στη δημιουργία επιπλέον τριών τμημάτων γυμναστικής και δύο τμημάτων Latin χορού. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Αντιδημαρχίες Κοινωνικής Πολιτικής, ΚΑΠΗ και Αθλητισμού. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους. Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι/-ες πρέπει να υποβάλουν ιατρική βεβαίωση στο 3ο ΚΑΠΗ (Δ/νση: 23ης Οκτωβρίου και Ηρ. Πολυτεχνείου) ή ηλεκτρονικά στο learning-city@larissa.gov.gr  Για πληροφορίες: 2410-680.249, 2410-680.250 (Τμήμα Δια Βίου Μάθησης) και 2410-233.430 (Γ’ ΚΑΠΗ). Το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO και τον Οκτώβριο ανακοινώθηκε η βράβευσή του με το βραβείο Grundtvig του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass