Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Τι κρύβεται πίσω από τη μη αποπομπή Μενδώνη;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2021 15:40

«Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων εβδομάδων που οδήγησαν στη σύλληψη του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, καταδεικνύουν για μία ακόμη φορά τις βαρύτατες πολιτικές, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση και ηθικές, ευθύνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας σε ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας:
«Μετά την απαράδεκτη προσπάθεια της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού, σε αγαστή συνεργασία με μερίδα συστημικών Μέσων Ενημέρωσης, να συγκαλύψει το θέμα που αφορά βιασμούς ανηλίκων και πιθανότατα κύκλωμα παιδεραστίας και trafficκing, η άρνηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη να αποπέμψει την κα Μενδώνη, συνιστά πολιτικό σκάνδαλο μεγάλου μεγέθους.


Κάθε θεσμικός παράγοντας, άρα και κάθε υπουργός που δηλώνει ανενδοίαστα ότι «δεν ήξερε και εξαπατήθηκε» από τον οποιονδήποτε διορίστηκε σε θέση ευθύνης με τη δική του υπογραφή, οφείλει αμέσως μετά να υποβάλλει την παραίτησή του.
Αν δεν το κάνει, σημαίνει ότι κάτι πολύ σοβαρότερο κρύβεται από πίσω, κάτι που βαρύνει τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εφόσον αρνείται να αποπέμψει την υφιστάμενή του.
Είναι, παράλληλα, προφανές ότι κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης να «ρίξει την μπάλα στην εξέδρα», μιλώντας για ... ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δεν μπορεί να πείσει κανέναν και αποδεικνύει ότι το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βρίσκεται σε πανικό».

Σχετικά Άρθρα