Για τα προβλήματα των μικρομεσαίων ενημερώθηκε η κ. Στέλλα Μπίζιου

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΕΒΕΛ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2021 16:20

Την πρωτοβουλία να προωθήσει τις προτάσεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού Λάρισας προς τους υπ. Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη καταθέτοντας αναφορά, ανέλαβε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, μετά τη συνάντηση που είχε με τους Δημήτρη Παληογιάννη πρόεδρο, Σπύρο Δεμίρη αντιπρόεδρο και το μέλος Αλέξη Γκούλιο, εκπροσώπους του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΛ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, μετά και την επαναλειτουργία αρκετών κλάδων στον νομό.


Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, η κα Μπίζιου αφού άκουσε προσεκτικά τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους, εξέφρασε την άποψη πως μόνο μέσα από διάλογο και συναίνεση θα αναδείξουμε τις κατάλληλες λύσεις για την επόμενη μέρα. Η κυβέρνηση έχει και τη βούληση και το σχέδιο να πετύχει την ανάκαμψη. Χρειαζόμαστε όμως τη στενή συνεργασία με τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια οικονομία δίκαιη και ανθεκτική. Ας μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα, ανάμεσα στα κράτη - μέλη της ΕΕ που έχει διαθέσει τόσο υψηλό ποσοστό πόρων με στόχο τη στήριξη της αγοράς, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που προσφάτως δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η κα Μπίζιου σημειώνει στην αναφορά της πως εκτός των πραγματικών οικονομικών δυσχερειών, οι επαγγελματίες βιοτέχνες και έμποροι βρίσκονται αντιμέτωποι και με την αδυναμία να σχεδιάσουν έστω και τον ελάχιστο προγραμματισμό ακόμη και για τις πάγιες ανάγκες τους, πόσο μάλλον για αγορές εμπορευμάτων, και ζητά από το Οικονομικό Επιτελείο της κυβέρνησης να μελετήσει τις προτάσεις, ώστε να αναδειχθούν και προκριθούν λύσεις βιώσιμες που θα προστατεύουν τους επαγγελματίες της αγοράς και θα εξασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας του νομού μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass