Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες στο Δαμάσι

AΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2021 15:05

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Την έμπρακτη συμπαράστασή της στους πληγέντες από τις πρωτόγνωρες σεισμικές δονήσεις που έπληξαν την περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, δείχνει η Κοινότητα Τυρνάβου καλώντας όσους πολίτες επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να βοηθηθούν οι δοκιμαζόμενοι συνάνθρωποι. Τα προϊόντα συγκεντρώνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου από σήμερα Κυριακή 07 Μαρτίου και ώρες 09:00 π.μ. έως 07:00 μ.μ.


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Έκκληση παροχής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους του Δαμασίου απευθύνει ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου. Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Τύρναβου, για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι συμπολίτες μας στο Δαμάσι, απευθύνουμε έκκληση συμπαράστασης. Τα πράγματα θα συγκεντρώνονται στο κατάστημα της Ελένης Σιαΐνη στο τέρμα της οδού Ειρήνης Τυρνάβου. Ώρες συγκέντρωσης: 10:00 π.μ με 12:00.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6937-691.269 και 6986-128.837.
ΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΕΣ
Εξάλλου, ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων Αμπελώνα, με πρωτοβουλία της διοίκησης και του προέδρου κ. Σπύρου Γκατζηρούλη, καθώς και οι ομάδες μπάσκετ, ποδοσφαίρου και βόλεϊ Γ.Σ. Αμπελώνα 1986, Α.Ο. Αμπελωνιακός και Φ.Σ. Αμπελώνα, με αίσθημα ευθύνης προς τους δοκιμαζόμενους από τον Εγκέλαδο πολίτες του Δαμασίου Τυρνάβου, προχωρούν στη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και νερών. Ο χώρος συλλογής θα είναι στο σκέπαστρο που βρίσκεται έναντι του καταστήματος master στην κεντρική παιδική χαρά του Αμπελώνα και οι μέρες που θα πραγματοποιηθεί η συλλογή θα είναι από αύριο Δευτέρα 8 Μαρτίου έως την Τετάρτη 10 Μαρτίου.

Του Κώστα Τσόλα

Σχετικά Άρθρα