Κατάλληλο το νερό για πόση σε Τύρναβο και Περαχώρα

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2021 21:31

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Καθαρό νερό μπορούν να πίνουν από τη βρύση των σπιτιών ή άλλων οικημάτων οι κάτοικοι του Τυρνάβου και του οικισμού της Περαχώρας, μετά από σχετικές αναλύσεις που πραγματοποίησε η ΔΕΥΑ Τυρνάβου, με το προσωπικό ενδιαφέρον του δημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑΤ, κ. Ιωάννη Κόκουρα και του γενικού διευθυντή της επιχείρησης, κ. Σταύρου Τσαγκαράκου.


Με την έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών στον Δήμο Τυρνάβου, παρουσιάστηκε πρόβλημα στη θολότητα του νερού στις υδρευτικές γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΤ στον Τύρναβο, στο Δαμάσι και στην Περαχώρα. Σύμφωνα με τον κ. Τσαγκαράκο, η επιχείρηση πραγματοποίησε συνεχή καθαρισμό στις γεωτρήσεις και στα εσωτερικά δίκτυα των οικισμών, με αποτέλεσμα την πλήρη αποκατάσταση της θολότητας του νερού στον Τύρναβο και στην Περαχώρα και σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό στο Δαμάσι.
Ο καθαρισμός του δικτύου ύδρευσης για τη θολότητα στο Δαμάσι συνεχίζεται. Η χλωρίωση του νερού συνεχίζεται αδιάλειπτα σε όλους τους οικισμούς. Οι μικροβιολογικές αναλύσεις που έκανε η ΔΕΥΑΤ έδειξαν ότι το νερό σε όλους τους οικισμούς είναι καθαρό για πόση.
Πλέον, το νερό ύδρευσης στον Τύρναβο και στην Περαχώρα επιτρέπεται για πόση από χθες. Συνιστάται στους καταναλωτές να αφήσουν τις βρύσες ανοιχτές για αρκετά λεπτά, ώστε να καθαρίσει το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης των κατοικιών τους. Με νεότερη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ, θα δοθεί και το νερό στο Δαμάσι για πόση, προς το παρόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για καθαριότητα. Για οποιοδήποτε πρόβλημα στην ύδρευση οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη ΔΕΥΑ Τυρνάβου 24 ώρες το 24ωρο στους αριθμούς βλαβών: 6932-371.752 και 6979-443.665.

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass