Έργα εθελοντισμού στους Γόννους…

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2014 0:28 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:03

 

Με όχημα την εθελοντική συμμετοχή παιδιών, εφήβων και ενηλίκων και την αγάπη τους για τη μουσική και τους παραδοσιακούς χορούς  ο Μορφωτικός Σύλλογος-Λαογραφικό Μουσείο Γόννων στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του δράσεων φρόντισε ένα πνεύμονα πρασίνου να γίνει πάλι καθαρός και ελκυστικός. Συγκέντρωσε με την βοήθεια των εθελοντών του σακούλες με ανακυκλώσιμα υλικά, κλάδεψε, έβαψε και βοήθησε στην διαμόρφωση του λόφου του Προφήτη Ηλία.

Βασικός στόχος των εθελοντών που συμμετείχαν ήταν να στηρίξουν και να βελτιώσουν την καθημερινότητα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι ηλικιωμένοι, άνεργοι ενήλικες και τα παιδιά, σε συνεργασία με Τοπικούς Φορείς και τον Σύλλογο.

Η πρώτη μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου 2014 στον λόφο του Προφήτη Ηλία , όπου αρχικά τελέστηκε ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος ενόψει της μεγάλης πανηγυρικής εορτής του Προφήτου Ηλίου του Θεσβίτου στη θέση μικρό θεατράκι. Εκεί, το τμήμα ενηλίκων έδωσε το δικό του μοναδικό στίγμα με τις χορευτικές του επιλογές.

Έπειτα, το λαϊκό γλέντι συνεχίστηκε στην κεντρική πλατεία, όπου έλαβαν μέρος όλα τα τμήματα του συλλόγου  παρουσιάζοντας στο κοινό τους χορούς απ’ όλη την Ελλάδα. Σ’ αυτό συνέβαλλαν και οι μουσικοί της ορχήστρας του Κουβαρά-Μπαλογιάννη, οι οποίοι προσέφεραν ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διασκεδάζοντας το κοινό τους στην κατάμεστη κεντρική πλατεία του χωριού.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass