Αμεση εξόφληση των πληγέντων παραγωγών

ΖΗΤΗΣΕ Ο Θ. ΠΑΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΓΑ Ν. ΔΟΥΚΑ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2021 18:11

Στο Δαμάσι, που χτυπήθηκε από τον Εγκέλαδο, συναντήθηκε ο Θανάσης Παιδής με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Νίκο Δούκα.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Θ. Παιδής ζήτησε την άμεση εξόφληση όλων των υποχρεώσεων που έχει ο ΕΛΓΑ προς τους δικαιούχους παραγωγούς των σεισμόπληκτων περιοχών. Από την πλευρά του ο Ν. Δούκας τον ενημέρωσε πως έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την καταβολή αποζημιώσεων τόσο για τον παγετό του Μαρτίου 2020, όσο και για τα ΚΟΕ (πρώην ΠΣΕΑ) του 2017.
Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής υπογραμμίζει τα εξής: «Οι παραγωγοί των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου ζουν μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, καθώς οι πρόσφατοι σεισμοί άφησαν σημαντικές ζημιές στις περιουσίες τους. Το ελάχιστο που μπορεί να γίνει, σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση, είναι να υπάρξει η άμεση εξόφληση των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ. Με αυτόν τον τρόπο οι συμπολίτες μας θα λάβουν σημαντική οικονομική ανάσα, ώστε να ανταπεξέλθουν κατά το δυνατόν στις υποχρεώσεις που έχουν μπροστά τους. Η Πολιτεία, με όλους τους αρμόδιους φορείς, θα πρέπει να δείξει και πάλι γρήγορα αντανακλαστικά προωθώντας τις πληρωμές με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Μόνο έτσι θα στηριχθεί έμπρακτα η περιοχή που χτυπήθηκε με σφοδρότητα από τη σεισμική δραστηριότητα» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass