Τιμώνται στην Ελασσόνα Κων. Οικονόμος και Ρωγών Ιωσήφ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2021 16:40

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Τα άξια τέκνα της Τσαριτσάνης Κωνσταντίνο Οικονόμο και Επίσκοπο Ρωγών Ιωσήφ, που αποτελούν παραδείγματα φιλοθεΐας, φιλοπατρίας, αγωνιστικότητας και θυσίας, τιμά και φέτος η Ι. Μητρόπολη Ελασσώνος στην ιστορική κωμόπολη της Τσαριτσάνης, την ερχόμενη Κυριακή της Ορθοδοξίας.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την Κυριακή της Ορθοδοξίας 21 Μαρτίου, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τσαριτσάνης το καθιερωμένο μνημόσυνο προς τιμήν των αοιδίμων Επισκόπου Ρωγών Ιωσήφ και του Πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Οικονόμου του εξ Οικονόμων.
Υπενθυμίζεται ότι οι ακολουθίες θα τελεστούν με αυστηρή τήρηση των προληπτικών υγειονομικών μέτρων για την προστασία από τον Covid-19.
Αναλυτικά:
7 - 10.30 το πρωί: Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του σεβασμ. Μητροπολίτου Ελασσώνος και Τσαριτσάνης κ. Χαρίτωνος. Λιτανεία των Ιερών Εικόνων και το μνημόσυνο των Ρωγών Ιωσήφ και Κωνσταντίνου Οικονόμου.
6 το απόγευμα: Υποδοχή της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Ολυμπιώτισσας στα προπύλαια του Ναού και ο Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του σεβασμ. Μητροπολίτου Ελασσώνος και Τσαριτσάνης κ. Χαρίτωνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass