«Παράταση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ»

ΖΗΤΑ Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2021 16:50

Αναφορά προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατέθεσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας Άννα Βαγενά, διαβιβάζοντας επιστολή απασχολούμενων του ΟΑΕΔ στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας 2020, που έχουν τοποθετηθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - Π.Ε. Λάρισας.

Οι απασχολούμενοι στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας 2020 του ΟΑΕΔ, που μετά από μακροχρόνια ανεργία, εργάζονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - Π.Ε. Λάρισας, έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, που καθιστά εξίσου πολύτιμες τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών και την ομαλή λειτουργία των εν λόγω φορέων, δηλώνουν πως, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα λόγω της πανδημίας, θα είναι για αυτούς εξαιρετικά δύσκολη η ανεύρεση νέας εργασίας μετά τη λήξη του προγράμματος, ενώ ταυτόχρονα δεν θα είναι δυνατή η θεμελίωση δικαιώματος ταμείου ανεργίας. Ως εκ τούτου, αιτούνται την παράταση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας 2020 του ΟΑΕΔ, μέσω του οποίου απασχολούνται 36.500 άτομα, έως το τέλος του τρέχοντος έτους. Η Άννα Βαγενά χαρακτηρίζει την παράταση του προγράμματος ως αδιαπραγμάτευτη αναγκαιότητα και διά του Μέσου Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Αναφοράς ζητά από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων την άμεση εξέταση των αιτημάτων που εμπεριέχονται στην επιστολή, καθώς και την ενημέρωσή της για τις σχετικές ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass