Κινητοποιήσεις μηχανικών της Λάρισας

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2021 15:50

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη, στις 18:00, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι μηχανικοί της Λάρισας.


Εξάλλου σήμερα Τετάρτη θα συναντηθούν, στις 19:00, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6) προκειμένου να συγκροτήσουν επιτροπή αγώνα για την οργάνωση των κινητοποιήσεών τους. Οι μηχανικοί διεκδικούν μεταξύ άλλων «Να χορηγηθεί έκτακτο επίδομα 800 ευρώ για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών της πανδημίας και η χρηματοδότησή του να γίνει από τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι από τα αποθεματικά του ταμείου ασφάλισης των επιστημόνων.  Χορήγηση σταθερού επιδόματος ανεργίας για τους μισθωτούς με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών και τους αυτοαπασχολούμενους. Απαλλαγή από την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ΕΦΚΑ (στην περίπτωση των μισθωτών από την καταβολή των εισφορών του εργαζόμενου), για όλο το 2021, χωρίς απώλεια συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων. Διαγραφή τόκων, προστίμων και του 30% του υπόλοιπου χρέους στην εφορία και τις τράπεζες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass