«Ολα στο φως, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς»

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2021 16:50

Στην Ολομέλεια της Βουλής, τοποθετήθηκε χθες η βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο πρώην υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, Νίκος Παππάς, που ελέγχεται για μεθόδευση της διαδικασίας αδειοδότησης καναλιών και διοχέτευσης χρημάτων μέσω επιχειρηματία για τη δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ.


Σε πολιτικό επίπεδο, κατά την τοποθέτησή της στην Ολομέλεια της Βουλής, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ν. Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, υπογράμμισε πως σήμερα «παρακολουθούμε τα απόνερα μιας κακοστημένης παράστασης της πρώην κυβέρνησης, με τίτλο ‘’Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κατηραμένος όφις (των ιδιωτικών ΜΜΕ)’’, που θα την ζήλευε ακόμη και ο αείμνηστος Ευγένιος Σπαθάρης. Δυστυχώς, όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η ιστορία δεν είχε happy end και η ‘’ελπίδα για μια ακόμη φορά δεν ήρθε’’.
Και αυτό γιατί η παράσταση ήταν κακοπαιγμένη, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν κι οι ίδιοι οι θεατές, τελειώνοντάς την πολύ σύντομα, όπως κατέδειξε και η τότε απόφαση-κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ, απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε σχέση με την όλη στημένη διαδικασία, την οποία ακύρωσε! ».
Η Λαρισαία βουλευτής δεν παρέλειψε να θέσει και τα ερωτήματα, με τα οποία αναμένεται πλέον να ασχοληθεί η προανακριτική της Βουλής, λέγοντας: «Αναμφίβολα, ωστόσο, ακόμη και σήμερα κατά τα φαινόμενα παραμένουν αναπάντητα ερωτηματικά ως προς τους συντελεστές της παράστασης, καθώς και τους ακριβείς ρόλους που εξυπηρέτησαν- και κυρίως πρέπει να εξηγηθεί το περιβόητο ‘’White House’’ τι ρόλο διαδραμάτισε στην υπόθεση …».
«Σε ό,τι αφορά τη στάση του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής σε παρόμοιες περιπτώσεις, η φράση ‘’Όλα στο φως!’’ παραμένει διαχρονικό του motto, ακόμη και στις περιπτώσεις διερεύνησης πράξεων δικών του στελεχών», τόνισε η Ευαγγελία Λιακούλη, για να συμπληρώσει: «Γιατί η Δημοκρατική παράταξη ανέκαθεν αποτέλεσε τον διαχρονικό φύλακα της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας, ακόμη και όταν βαλλόμασταν τόσο από τα δεξιά μας, όσο και από τα αριστερά μας, προσπαθώντας να βγάλουμε τη χώρα από την τραγική κατάσταση πτώχευσης που μας κληροδοτήθηκε».
Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση, με πρωτοβουλία της οποίας ξεκίνησε η διαδικασία της προανακριτικής, η Ευαγγελία Λιακούλη τόνισε με νόημα πως «‘’η γυναίκα του Καίσαρα’’ δεν μπορεί να είναι τίμια κατά το δοκούν και κατά περίπτωση- ή με τις εποχές και τις μέρες. Ή είναι τίμια ή δεν είναι. Ά la carte ή με ‘’λίστα Πέτσα’’ τίμια πάντως, δεν γίνεται να είναι. Και ο νοών νοείτω…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass