Οι Λαρισαίοι προσέφεραν στους σεισμόπληκτους

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2021 17:40

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων, παραδόθηκαν στους σεισμοπαθείς του Δήμου Τυρνάβου.

Η αποστολή η οποία αποτελούνταν από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σ. Βούλγαρη, τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Γ. Αλεξούλη, τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θ. Γαντζούδη, καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, έφτασε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου, όπου τους υποδέχτηκαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κατσαρός Χριστόφορος, καθώς και ο πρόεδρος ΚΕΔΗ Τυρνάβου Παπαλέξης Γ., οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την κινητοποίηση αυτήν, ενώ παράλληλα τόνισαν τα τεράστια προβλήματα που έφερε ο σεισμός στην περιοχή. Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, Σ. Βούλγαρης, δήλωσε ότι «όλα αυτά συγκεντρώθηκαν από την άμεση ανταπόκριση πολλών Δήμων, φορέων, επιχειρήσεων και απλών πολιτών οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή για τη συγκέντρωσή τους. Για άλλη μια φορά είμαστε εδώ για να δείξουμε την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας, που βιώνουν τόσο δύσκολες στιγμές, ενώ θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία αν χρειαστεί επιπλέον βοήθεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass