Εκτακτη επιχορήγηση για την αντιμετώπιση αναγκών των σχολείων μετά τον σεισμό

ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2021 15:12

Την έγκριση έκτακτης επιχορήγησης για την αντιμετώπιση αναγκών των σχολικών μονάδων μετά τον σεισμό,

θα συζητήσει σε συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων, την ερχόμενη Πέμπτη 8 Απριλίου, στις 8 μ.μ. Μεταξύ άλλων, στην ημερήσια διάταξη, περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα θέματα: «Ορισμός διαχειριστών των θυρίδων του Δήμου Λαρισαίων στην Τράπεζα Πειραιώς. Αποδοχή της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου για παράταση του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2018». Κατάρτιση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022 – 2025. Έγκριση κατανομής ποσού για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών τωνσχολείων έτους 2021 (Α’ κατανομή). Έγκριση διάθεσης πίστωσης για έξοδα κίνησης σχολικών τροχονόμων έτους 2021 (περιόδου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2021).ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Θα προηγηθεί, στις 7 μ.μ., ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την πρώτη αναμόρφωση ΟΠΔ (Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης) Δήμου Λαρισαίων έτους 2021.ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
Εξάλλου, το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων, συνεδριάζει την Τρίτη 6 Απριλίου, στις 7 μ.μ., όπου θα συζητηθούν ερωτήσεις που έχουν καταθέσει δημοτικοί σύμβουλοι. Αυτές είναι οι εξής:
1. Ερώτηση της κ. Καραλαριώτου Ειρήνης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης (“Λάρισα Μπροστά”) με θέμα: «Παραχώρηση στρατιωτικών εκτάσεων στον Δήμο Λαρισαίων».
2. Ερώτηση της κ. Ξυνοπούλου Ελένης - Μαρίνας (“Λάρισα Μπροστά”) με θέμα: «Ελληνική Μέριμνα – Παιδική Στέγη Λάρισας».
3. Ερώτηση της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία Αξιών ΠΡ.ΑΞΙ. για τη Λάρισα» με θέμα: «Απόφαση παραμονής του Δήμου Λαρισαίων ως μετόχου στην εταιρεία της ΑΕΝΟΛ Α.Ε.».
4. Ερώτηση της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία Αξιών ΠΡ.ΑΞΙ. για τη Λάρισα» με θέμα: «Πρόβλημα που υφίσταται σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης και συγκεκριμένα στην πλατεία Τσαρουχά».
5. Ερώτηση της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία Αξιών ΠΡ.ΑΞΙ. για τη Λάρισα» με θέμα: «Πρόβλημα που υφίσταται στη διασταύρωση των οδών Κουμουνδούρου με Φαρμακίδου στο κέντρο της Λάρισας».
6. Ερώτηση της Δημοτικής Παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν» με θέμα: «Πρόσληψη διερμηνέα νοηματικής».
7. Ερώτηση του κ. Μαμάκου Αθανασίου (“Λάρισα Μπροστά”) με θέμα: «Κατασκευή - κατάργηση πεζοδρομίου επί της οδού Γιάγκου».
8. Ερώτηση του κ. Μαμάκου Αθανασίου (“Λάρισα Μπροστά”) με θέμα: «»Παλινωδίες» στα έργα του ΣΒΑΚ επί της οδού Ρούζβελτ 36».
9. Ερώτηση των κ. Μαμάκου Αθανασίου και Δρυστέλλα Αθανασίου (“Λάρισα Μπροστά”) με θέμα: «Κανονισμός Λειτουργίας Κοιμητηρίου στη Γιάννουλη».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass