Παρέμβαση κατά του ΝΑΤΟ

ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ 110 Π.M.

Δημοσίευση: 16 Απρ 2021 15:05

Εξόρμηση στα στελέχη και στους στρατευμένους της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα,

πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι, μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, έξω από την πύλη της μονάδας, στο πλαίσιο της εβδομάδας πανελλαδικής παρέμβασης για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων.
Κρατώντας δύο πανό που έγραφαν «Αποδέσμευση από ΝΑΤΟ και ΕΕ – Να κλείσουν τώρα οι ξένες βάσεις» και «Όχι στην αύξηση της θητείας στον στρατό ξηράς- Άμεσα μέτρα πρόληψης και προστασίας από την πανδημία- Να δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους στρατευμένους», φωνάζοντας συνθήματα και διαβάζοντας την κοινή ανακοίνωση, ανέδειξαν το αμέριστο ενδιαφέρον του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τα προβλήματα που βιώνουν τα στελέχη και οι στρατευμένοι που υπηρετούν στις Ε.Δ., αλλά και οι οικογένειές τους, καλώντας τους να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά και τη ζωή που τους αξίζει! Ταυτόχρονα, έστειλαν μήνυμα ενάντια στη μετατροπή της 110 ΠΜ και της πόλης σε ορμητήριο πολέμων και σε «μαγνήτη» μεγάλων κινδύνων, καθώς όπως είναι γνωστό, στην 110 ΠΜ σταθμεύουν τα drones της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας που επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ κατασκευάζονται υποδομές για τη φιλοξενία ιπτάμενων τάνκερ (KC-135). Οι δράσεις συνεχίζονται με παρέμβαση στο 303 Εργοστάσιο Βάσης σήμερα Παρασκευή, στις 2.30 μ.μ. και στην 1η Στρατιά αύριο Σάββατο στις 11:30 π.μ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass