Πρόσφεραν λαμπάδες στα παιδιά του Δαμασίου

ΤΑ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΚΕΛ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2021 16:00

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων (ΚΔΑΠ - ΚΔΑΠ ΜΕΑ) με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) πραγματοποίησαν χθες το πρωί πασχαλινή δράση στο Δαμάσι με τίτλο «Κάθε παιδί κι ένα ουράνιο τόξο», που είχε στόχο την υποστήριξη των παιδιών της σεισμόπληκτης περιοχής του Δαμασίου.


Με οδηγούς την πασχαλινή χαρά και την αισιοδοξία της άνοιξης, τα παιδιά δημιούργησαν τα δικά τους μοναδικά στολίδια και ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο έλαμψε στα πρόσωπα αλλά και τις γιορτινές λαμπάδες τους.
Το γήπεδο του Δαμασίου μεταμορφώθηκε σε ένα φωτεινό τοπίο χαράς και αισιοδοξίας όπου μικροί και μεγάλοι μοιράστηκαν τη χαρά της προσφοράς και της δημιουργικότητας.
Το δημιουργικό εργαστήρι πραγματοποιήθηκε για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον Covid-19.
Στην εκδήλωση που αγκαλιάστηκε με θέρμη από τον διευθυντή κ. Γρηγόριο Λέτσιο και την εκπαιδευτική ομάδα του σχολείου, παραστάθηκαν εκ μέρους του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΛ η κ. Ουρανία Ραπτοτάσιου, αντιπρόεδρος και η κ. Πόπη Καφαλή, μέλος, οι οποίες έχουν οριστεί από το Δ.Σ. ως υπεύθυνες παρακολούθησης της λειτουργίας των ΚΔΑΠ - ΚΔΑΠ ΜΕΑ.
Το δημιουργικό εργαστήριο σχεδιάστηκε από την παιδαγωγική ομάδα των ΚΔΑΠ Αγγελική Βαφειαδάκη, Βάνα Μπικιώτη, Μαρία Πέγιου και Στέλλα Χουλιάρα και τη συντονίστρια Λίνα Μουσιώνη.
Αναμένοντας την επάνοδο στην ομαλή καθημερινότητα  λειτουργίας των 11 δομών, το παιδαγωγικό προσωπικό του δικτύου ΚΔΑΠ - ΚΔΑΠ ΜΕΑ συνεχίζει τον σχεδιασμό δράσεων για την υποστήριξη των οικογενειών της πόλης μe video που αναρτώνται καθημερινά στα ΜΚΔ και στο κανάλι YOUTUBE.
Πληροφορίες-Επικοινωνία:
https://www.facebook.com/kdap.dimoslarissa/
Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρησης Δήμου Λαρισαίων ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Ηπείρου 96 - 98, τηλ. 2410-661.727 και 2410-663.085.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass