Πώς θα γίνει η αποκομιδή απορριμμάτων το Πάσχα

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2021 15:39

Από την Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων, ανακοινώνεται ότι κατά τις ημέρες εορτασμού του Πάσχα τα προγράμματα αποκομιδής διαμορφώνονται ως εξής:


Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου (έως ξημερώματα Μ. Σαββάτου): Όλα τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά σε τρεις βάρδιες, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα της Υπηρεσίας.
Το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου: Πρωινή βάρδια και απογευματινή βάρδια, όλα τα δρομολόγια της Δευτέρας για αποκομιδή κοινών απορριμμάτων και ανακύκλωσης θα πραγματοποιηθούν το Μ. Σάββατο.
Την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο. Τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου: Πρωινή βάρδια: Θα πραγματοποιηθεί ένα δρομολόγιο αποκομιδής κοινών απορριμμάτων από το κέντρο της πόλης.
Την Τρίτη 4 Μαΐου (Εορτασμός Πρωτομαγιάς λόγω μεταφοράς αργίας): Απογευματινή βάρδια θα πραγματοποιηθεί ένα δρομολόγιο αποκομιδής κοινών απορριμμάτων από ευαίσθητους χώρους, όπως νοσοκομεία και κλινικές. Παρακαλούνται οι συμπολίτες κατά τις ημέρες αυτές να βγάλουν τα απορρίμματα προς αποκομιδή σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα της Υπηρεσίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προσπάθεια όλων μας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Υπενθυμίζεται ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης τις παραπάνω ημέρες λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, επομένως παρακαλούνται οι πολίτες να μην εκθέτουν προς αποκομιδή ογκώδη απορρίμματα, κλαδιά κ.λπ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass