Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 30 Απρ 2021 15:41

Προσφορά τροφίμων σε άστεγους

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗΚΕΛ), όπως σημειώνεται από τον Δήμο Λαρισαίων «με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης βρίσκεται πάντα κοντά στους συμπολίτες μας. Τις γιορτινές αυτές μέρες, το προσωπικό της ΔΗΚΕΛ προσέφερε στους άστεγους

ωφελούμενους του Προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους άστεγους στον Δήμο Λαρισαίων» τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι ως μια ελάχιστη δυνατή προσφορά στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε».
Σημειώνεται πως η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας και ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού υλοποιούν το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους άστεγους στον Δήμο Λαρισαίων».

 

Οι Πασχαλινές λειτουργίες στον Αγιο Ραφαήλ Πλαταμώνα

Από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος γνωστοποιείται το Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών που θα τελεσθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ Πλαταμώνα: Σήμερα Μεγ. Παρασκευή 9-10:30 το πρωί Εσπερινός Αποκαθηλώσεως και 5-6:30 το απόγευμα ο Επιτάφιος. Μέγα Σάββατο βράδυ Ανάσταση-Πασχαλινή Θ. Λειτουργία στις 9:30 -10:30 μ.μ.. Δευτέρα Πάσχα απόγευμα πανηγυρικός εσπερινός. Τρίτη Πάσχα πρωί πανηγυρική Θ. Λειτουργία και απόγευμα παράκληση.

 

Αιμοδοσία στη Χάλκη

Αιμοδοσία προγραμματίζει ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Χάλκης την Πέμπτη 6 Μαΐου από 9:00 το πρωί έως 12:30 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, λόγω του κορονοϊού. Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα στους αιμοδότες να στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια.

 

Πανηγυρίζει το παρεκκλήσι του Επισκοπείου

Την Τρίτη της Διακαινησίμου πανηγυρίζει το Επισκοπικό Παρεκκλήσιο των Αγίων ενδόξων νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης της Παρθένου.
Το Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής:
-Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου, 3 Μαΐου 2021 και ώρα 19:00, θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Αναστάσιμος Εσπερινός.
-Την Τρίτη της Διακαινησίμου, 4 Μαΐου και ώρα 07:00 θα τελεστεί ο Όρθρος και η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.
Όλες οι Ακολουθίες θα τελεστούν τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass