Διανομή προϊόντων σε σεισμοπαθείς

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2021 15:25

Μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου στην Ελασσόνα και συγκεκριμένα στα χωριά της Ποταμιάς, το ενδιαφέρον όλων για την ανακούφιση των πληγέντων ήταν πολύ μεγάλο.


Τη Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Νατσιούλα και οι κ. Λάμπρος Καλύβας (γραμματέας) Κίμωνας Τσιούρης (ταμίας) και Εύη Θεοδωράκη (μέλος), προχώρησαν σε διανομή προϊόντων στους σεισμοπαθείς στους χώρους προσωρινής φιλοξενίας τους.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων κ. Ιω. Ζαρλαδάνη (Μεσοχωρίου), κ. Α. Παπακυπριανού (Βλαχογιαννίου), κ. Α. Τσιώρη (Αμουρίου), κ. Στ. Ψωμιάδη (Δομενίκου) και κ. Κων. Παπακωνσταντίνου (Πραιτωρίου). Είχε προηγηθεί κάλεσμα της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών Με Τρία Τέκνα Ελλάδος (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε) προς όλους τους Συλλόγους ανά την Ελλάδα, για την αποστολή οικονομικής ενίσχυσης. Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Συλλόγων Τριτέκνων Χανίων, Σερρών, Πρεβέζης, Βόλου, αλλά και της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε., οι οποίοι απέστειλαν μέσω δωροεπιταγών χρηματικά ποσά στο Super Market Σκλαβενίτης Ελασσόνας με σκοπό την αγορά τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριστικών σπιτιού. Στη διάθεση χρηματικού ποσού προς την ανακούφιση των πληγέντων προχώρησε και ο Σύλλογός μας.
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ελασσόνας «Ο Όλυμπος» ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτήν. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους που έχουν πληγεί, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να απαλύνουμε τον πόνο τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass