«Ας ενώσουμε δυνάμεις για τον Αχελώο»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ Κ&Δ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠτΔ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2021 15:19

Στην εκκρεμότητα των έργων του Αχελώου αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, Νίκος Παπαγεωργίου, εν προκειμένω από το βήμα της σύσκεψης φορέων της Περιφέρειας, που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα,

υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΕΕ, «απευθυνόμενος τόσο προς την ΠτΔ, όσο και προς τους εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλίας, ο Ν. Παπαγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και για τα έργα του Αχελώου, έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της Θεσσαλίας τα επόμενα έτη. Πάντα όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Όπως ανέφερε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, έχουμε 1,3 δισ. ευρώ έργα “παρατημένα”, στον Αχελώο, ας κάνουμε κάτι γι’ αυτά. Πριν 21 χρόνια, ο αείμνηστος καθηγητής μου και πρόεδρος του Τμήματος είπε, σε μας τους φοιτητές του, ότι “τα δημόσια έργα γίνονται με χρήματα των γονιών σας και γι’ αυτό θα πρέπει να τα σέβεστε”. Ας σεβαστούμε, λοιπόν, αυτά τα χρήματα που έχουν ήδη δοθεί».
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας αναφέρθηκε επίσης στις φυσικές καταστροφές που αντιμετώπισε η Θεσσαλία, όπως ο «Ιανός» τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο σεισμός στην περιοχή της Ελασσόνας τον Μάρτιο, αλλά και στα θέματα που αντιμετώπισαν οι μηχανικοί, όπως οι προθεσμίες για τα αυθαίρετα, αλλά και για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ».
«Ενεργοποιήσαμε το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών και για τον “Ιανό” και για τον σεισμό στην Ελασσόνα, 170 μηχανικοί συνέδραμαν το έργο της Πολιτικής Προστασίας. Και υπό τον περιφερειάρχη, κύριο Αγοραστό είναι παραδεκτό από όλους ότι ο μηχανισμός κινήθηκε πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα», τόνισε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass