Σκοτώθηκε ο επιχειρηματίας Σταύρος Ριζούλης

ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2021 15:14

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Τον θάνατο βρήκε προχθές το βράδυ της Τετάρτης, πριν τα μεσάνυχτα, στον επαρχιακό δρόμο που

συνδέει την Αγιά με τη Λάρισα, 60χρονος, όταν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, μάρκας Renault, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο κτήμα.
Πρόκειται για τον επιχειρηματία Σταύρο Ριζούλη, με καταγωγή από το Μεγαλόβρυσο της Αγιάς, κάτοικο εν ζωή Λάρισας, όπου και δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο ειδών εξοπλισμού καταστημάτων εστίασης.
Το τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα συνέβη σε ευθεία, ένα χιλιόμετρο πριν το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στο ενδιάμεσο σχεδόν της διαδρομής Αγιά - Λάρισα. Ο άτυχος οδηγός, επιστρέφοντας στη Λάρισα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του για λόγους που διερευνά η Αστυνομία, το αμάξι βγήκε εκτός οδοστρώματος, χτύπησε, όπως όλα δείχνουν, αρχικά σε μεγάλη πινακίδα σήμανσης και, εν συνεχεία, διήνυσε μια απόσταση περί σαράντα μέτρων μέσα σε κτήμα με νεόφυτες μηλιές κι αφού πέρασε δύο σειρές δένδρων σταμάτησε σε μία τρίτη, έχοντας υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.
Το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς ενημερώθηκε για το συμβάν στις 23:55, προσωπικό του οποίου γρήγορα κατέφθασε στο σημείο. Ο 60χρονος βρέθηκε νεκρός εκτός του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε επί τόπου, στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass