Fiorentino LFS

Mother’s Day γεμάτη συναισθήματα κι αρώματα

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2021 8:01

Τα ανθοπωλεία Fiorentino LFS είναι η ζωντανή ιστορία της Θεσσαλονίκης στο χώρο του λουλουδιού,

με τέσσερα  σημεία πώλησης στην πόλη. Πρόσφατα δημιούργησαν το πρώτο κατάστημα franchise στη Λάρισα, πόλη στην οποία η επιχείρηση οραματιζόταν την παρουσία της χρόνια τώρα.
- Η αγορά της Λάρισας καλωσόρισε θερμά τα λουλούδια των Fiorentino LFS, και την ευγνωμονούμε που μας δέχθηκε στην αγκαλιά της. Όραμα της επιχείρησης είναι τα ανθοπωλεία Fiorentino LFS να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα και γιατί όχι και στο εξωτερικό.
Το 1973 ο Αναστάσης Αβάνογλου ίδρυσε το πρώτο κατάστημα στη Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη. Πλέον η νέα γενιά έχει αναλάβει τα ηνία. Η επιχείρηση ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο σημείο πώλησης στη Χαλκιδική, ένα pop-up store στην εντυπωσιακή ρεσεψιόν του ξενοδοχείου Miraggio στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Ο διάσημος γυάλινος θόλος με το τριαντάφυλλο, το γνωστό Beauty and the Beast Rose, η χρήση πολυτελών κουτιών ως συσκευασίες λουλουδιών είναι η καινοτομία, ένα από τα βασικά «κλειδιά» για την ανάπτυξη της επιχείρησης. Ακολούθησαν παραλλαγές με βάση τα eternity Roses, κοινώς forever.
- Κάθε δημιουργία μας αφορά στη μοναδικότητα των συναισθημάτων των πελατών μας.
- Για να τιμήσουμε το πιο αγαπημένο μας πρόσωπο, αυτό της μητέρας, ετοιμάσαμε μία πολύ μεγάλη συλλογή από λουλούδια φρέσκα, μεμονωμένα, σε συνθέσεις υπέροχων μπουκέτων, γυάλινους θόλους με το τριαντάφυλλο Beauty and the Beast Rose, eternity Roses, και άλλα μοναδικά δώρα όπως αρωματικά κεριά, αιθέρια έλαια κλπ.
- Ένα είναι σίγουρο.  Ο καθένας μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του μέσα από την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουμε, ενώ η μητέρα είναι βέβαιο πως θα κατενθουσιαστεί. 

 Fiorentino LFS Larissa Ηρώων Πολυτεχνείου 86 / τ. 2411 810616

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass