ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Κατάνυξη σε εορτάζοντες ναούς

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2021 16:05

Με τη συμμετοχή πιστών αλλά και αρχών, γιορτάστηκαν με θρησκευτική κατάνυξη και ευλάβεια οι εορτές της Ζωοδόχου Πηγής, του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνοις στους ενοριακούς ναούς και ιερά παρεκκλήσια των τοπικών κοινοτήτων του Κραννώνα, των Μύρων, των Νέων Καρυών, του Μελισσοχωρίου, της Αναγεννήσεως, της Μέλισσας, του Πλατυκάμπου, του Δοξαρά και των Βουναίνων του Δήμου Κιλελέρ.


Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος τέλεσε την ακολουθία του Εσπερινού της εορτής στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στα Βούναινα παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητου όπου παρευρέθηκαν οι βουλευτές Στέλλα Μπίζιου και Ευαγγελία Λιακούλη, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος καθώς και δημοτικοί και τοπικοί παράγοντες.
Επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε την ακολουθία του Εσπερινού της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής στην ενορία της Μέλισσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass