Παράταση στις αιτήσεις για τις κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2021 17:00

Παρατείνεται έως τις 13 Μαΐου στις 15:00, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων της επιταγής διαμονής σε παιδικές κατασκηνώσεις και των παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα έτους 2021 του ΟΑΕΔ. Η προθεσμία έληγε χθες αλλά εκρίθη σκόπιμο να δοθεί νέα διορία μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου 2021 έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.
Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου (www.gov.gr), με τους κωδικούς TAXISnet, στις διευθύνσεις: Δικαιούχοι (Αρχική -> Εργασία και ασφάλιση -> Κατασκηνώσεις -> Προγράμματα κατασκηνώσεων ΟΑΕΔ).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass