Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2021 15:20

Συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Την ερχόμενη Τρίτη 18 Μαΐου και ώρα 20:00 συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ελασσόνας για να συζητήσει το επετειακό πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, τη νέα

χρήση του «Πνευματικού Κέντρου Βασιλείου Ν. Κυλώνη» (δημοτική βιβλιοθήκη) και τη νέα χρήση του Κεντρικού Καφενείου στην πλατεία Ελασσόνας.
Η Επιτροπή Διαβούλευσης είναι ένα όργανο διαβούλευσης εκπροσώπων φορέων και πολιτών με συμβουλευτικές αρμοδιότητες. Στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ελασσόνας συμμετέχουν 30 εκπρόσωποι συλλογικών φορέων (πολιτιστικά, αθλητικά και περιβαλλοντικά σωματεία, επαγγελματικές ενώσεις, εκπρόσωποι εργαζομένων, επιμελητήρια, ομοσπονδία ΑμεΑ, σύλλογοι γονέων) και 10 πολίτες.
Στα μέλη της Επιτροπής έχουν σταλεί ηλεκτρονικά οι εισηγήσεις και για τα τρία (3) θέματα και καλούνται αφού τις αξιολογήσουν, να προτείνουν τις δικές τους ιδέες και προτάσεις, πριν πάνε για έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αύριο η λαϊκή αγορά στη Νεάπολη
Λόγω της αργίας του πολιούχου της Λάρισας, Αγίου Αχιλλίου, το Σάββατο 15 Μαΐου, η λαϊκή αγορά που γίνεται την ημέρα αυτή στη συνοικία Νεάπολη και στην οδό Καραολή-Δημητρίου, θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν, δηλαδή αύριο Παρασκευή στον ίδιο χώρο.
Οι λαϊκές αγορές της Παρασκευής στη Γιάννουλη στον χώρο που βρίσκεται παραπλεύρως του γηπέδου κάθετα της οδού Κοζάνης και στη Δημοτική Κοινότητα Τερψιθέας επί της οδού Ελευθερών θα λειτουργήσουν κανονικά.
Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη λειτουργία των λαϊκών αγορών πρέπει να λαμβάνονται μέτρα προστασίας όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας.

 

Γιορτάζουν και τιμούν τον Αγιο Αχίλλιο
ΣΤΗΝ ΠΡΙΝΙΑ ΑΓΙΑΣ

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Γιορτάζουν τον Άγιο Αχίλλιο στην Πρινιά του Δήμου Αγιάς. Στον δισυπόστατο Ιερό Ναό Αγίων Μοδέστου και Αχιλλίου, αύριο το απόγευμα, στις 7, θα ψαλεί ο μέγας πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του αρχιερατικού επιτρόπου Περιφέρειας Αγιάς π. Αθανασίου Μακρή, ενώ το πρωί του Σαββάτου θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον ιερέα π. Νικόλαο Κιούση.

 

Πανηγυρίζει τον Αγιο Αχίλλιο το Αχίλλειο Λάρισας

Πανηγυρίζει τον πολιούχο του, Αγιο Αχίλλιο, το Αχίλλειο Λάρισας. Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις, που θα γίνουν όπως επιτάσσουν τα πρωτόκολλα κατά της διασποράς του Covid-19, έχουν ως εξής:
Αύριο Παρασκευή και ώρα 7 μ.μ. θα τελεσθεί μέγας πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα.
Ανήμερα της εορτής, το Σάββατο 15 Μαΐου, και από ώρα 7.15 π.μ. θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass