Αξιολογεί την πορεία του δημοτικού έργου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΘ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2021 15:50

Επαφές με τους προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των κοινοτήτων ξεκίνησε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, στα κοινοτικά καταστήματα, προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος των εργασιών και των έργων που οι πρόεδροι και τα Τοπικά Συμβούλια είχαν προτείνει για τις κοινότητές τους και εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου.


Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τα Τοπικά Συμβούλια των Δ.Ε. Αρμενίου - Κιλελέρ.
Μέσα από τις συναντήσεις, καταγράφονται νέες προτάσεις και κατατίθενται πιθανά προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των δημοτών, με σκοπό να επιλυθούν άμεσα.
Οι συναντήσεις ξεκίνησαν με επίσκεψη στις κοινότητες Μέλισσας, Νίκης, Αρμενίου και Σωτηρίου και θα συνεχιστούν στις υπόλοιπες κοινότητες των Δ.Ε.
Στην εξόρμησή του ο Θανάσης Νασιακόπουλος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Δ.Ε. Αρμενίου - Κιλελέρ Γιάννη Μπακαλόπουλο και Τεχνικών Έργων, Διοίκησης, Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκο Χονδρονάσιο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέα Βαρδακούλη, τις δημοτικές συμβούλους Ελένη Ζωιοπούλου και Ιωάννα Πινάκα, τους ειδικούς συνεργάτες Στέλιο Καραφέρια και Δημήτρη Μπετχαβέ, συναντήθηκε με τους προέδρους του Αρμενίου Δημήτρη Καραμήτρο, της Μέλισσας Απόστολο Τσέλιο, της Νίκης Γιώργο Τσικόπουλο και του Σωτηρίου Νικόλαο Τσιάντο, καθώς και με τους τοπικούς συμβούλους των κοινοτήτων Χαράλαμπο Νάχαμο, Χρυσοβαλάντη Βεργή και Βασίλη Ντελόπουλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass