Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2021 15:11

Στη Λάρισα ο τομεάρχης Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκρ. Φάμελλος

Επίσκεψη στη Λάρισα θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 8 Ιουνίου ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος.


Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει ως εξής:
Στις 9.30 π.μ., στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας συνάντηση με τον διοικητή, Κώστα Παππά. Στις 11.30 π.μ., στο Δημαρχείο, συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη. Στις 12.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛ», θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Στις 13.30, στον ίδιο χώρο θα συναντηθεί με αγρότες.

Τετραήμερο αιμοδοσίας από τον Σύλλογο «Η Ελπίδα»
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη που είναι η 14η Ιουνίου και την αντιμετώπιση και αποτελεσματική κάλυψη των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών για αίμα, τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» διοργανώνει τετραήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας. Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:
- Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στα Δελέρια (στο πρώην Δημοτικό Σχολείο).
- Την Παρασκευή 11 Ιουνίου, στη Ροδιά (στον χώρο του ΚΑΠΗ).
- Το Σάββατο 12 Ιουνίου, στον Τύρναβο, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ Ο.Ε. και
- Την Κυριακή 13 Ιουνίου, στον Αμπελώνα (στον χώρο του ΚΑΠΗ).

Συνέλευση Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.
Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών ν. Λάρισας καλεί τα μέλη του στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει αύριο Τρίτη 8 Ιουνίου στις 9.30 το πρωί στα γραφεία του Συνδέσμου (Ηρώων Πολυτεχνείου 28). Στη Συνέλευση θα γίνει απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου 2020, ισολογισμός έτους 2020, προϋπολογισμός έτους 2021 και ενημέρωση των μελών του Συνδέσμου για συνταξιοδοτικά και άλλα θέματα. Σε περίπτωση μη απαρτίας στην πρώτη συνεδρίαση, θα πραγματοποιηθεί δεύτερη συνεδρίαση τη 15η Ιουνίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 09.30 στα γραφεία του Συνδέσμου.

Συνέλευση γονέων μαθητών Δημοτικών
Το θέμα των μετακινήσεων μαθητών και εκπαιδευτικών εξαιτίας της αύξησης του μέγιστου αριθμού μαθητών ανά τμήμα από 22 σε 25 που ψηφίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας, απασχολεί τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου και 14ου Δημοτικών Σχολείων Λάρισας. Με αφορμή τις εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά οι Σύλλογοι καλούν τους γονείς των δύο σχολείων σε Γενική Συνέλευση αύριο Τρίτη 8 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα τελετών του 27ου Δημοτικού για ενημέρωση και συντονισμό της δράσης τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass