«Το 3ο Δημοτικό απαιτεί σχολείο μόνο το πρωί...»

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2021 21:20

Στον δρόμο βγήκαν οι γονείς και μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, για να ζητήσουν μέσω αυτής της κινητοποίησης τη δημόσια δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, ότι άμεσα με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον σεισμό, ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να φοιτήσουν κανονικά στην πρωινή βάρδια από τον Σεπτέμβριο και να σταματήσει η ταλαιπωρία με τις δύο βάρδιες πρωί και απόγευμα.

Η μαζική πορεία διαμαρτυρίας που οργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ξεκίνησε από το Σχολείο και κατέληξε στο Δημαρχείο. Οι δεκάδες μαθητές έχοντας στο πλευρό τους γονείς τους και πλακάτ στα χέρια φώναζαν το σύνθημα: «Το 3ο απαιτεί, σχολείο να πηγαίνουμε μονάχα το πρωί».
Έξω από το Δημαρχείο τούς περίμενε ο αντιδήμαρχος και εκπρόσωπος του δημάρχου κ. Ντίνος Διαμάντος. Στη δημόσια δήλωση-τοποθέτησή του σημείωσε ότι η μελέτη για το σχολείο είναι έτοιμη και απαιτεί ένα ποσό για να υλοποιηθούν οι εργασίες ώστε το παλιό πέτρινο σχολείο να γίνει και πάλι ασφαλές. «Το ποσό των 500.000 εγκρίθηκε από την Κυβέρνηση και αυτήν τη στιγμή ο Δήμαρχος βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να αποσπάσει και το υπόλοιπο ποσό που απαιτείται, έτσι ώστε ο εργολάβος να μπορεί να εγκατασταθεί και να γίνει και πάλι το σχολείο ασφαλές. Έχουμε τον ίδιο στόχο. Τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει και πάλι το σχολείο μόνο το πρωί. Όμως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εσάς και εμάς, εξαρτάται και από την Κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass