Ιδρυσαν Σύλλογο Αιμοδοτών

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2021 17:15

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) ανακοίνωσε τη δημιουργία και λειτουργία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του ΣΟΕΔ με αριθμό μητρώου 15921 σε συνεργασία με το «Αχιλλοπούλειο» Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.


Όπως σημειώνεται από το ΣΟΕΔ «στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να μπορέσει το σωματείο μας να βοηθήσει τα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, όταν και αν χρειαστούν αίμα.
Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ανιδιοτελή προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι το αίμα, αυτό το τόσο πολύτιμο αγαθό, δεν παράγεται παρά μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο γι’ αυτό και εμείς καλούμε όλους εσάς να γίνεται εθελοντές αιμοδότες στο νεοσύστατο Σύλλογο που δημιούργησε το ΣΟΕΔ».
Για περισσότερες πληροφορίες και δράσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ομάδα «Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων» στο Facebook καθώς και από το διαχειριστή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, Δημήτριο Σκρίμπα στο τηλέφωνο 6974-118235 και από τον Δημήτριο Κοντούρη 6972-828656.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass