Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελεύθερος ο 91χρονος με περιοριστικούς όρους

ΑΦΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΒΙΑΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2021 21:00

Με τον περιοριστικό όρο, μεταξύ άλλων, να μην έχει καμία τηλεφωνική επικοινωνία ή να συναντηθεί με την 50χρονη αφέθηκε χθες ελεύθερος ο 91χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού.
Ο 91χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της 50χρονης οικιακής βοηθού στην Ασφάλεια Βόλου ότι ο υπερήλικας πρώην εργοδότης της αποπειράθηκε να τη βιάσει, παραδίδοντας μάλιστα στην Αστυνομία, ρούχα και εσώρουχό της όπως και ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας που φέρει βιολογικό υλικό.


Ο 91χρονος οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα υπηρεσίας όπου του απαγγέλθηκε η κατηγορία της απόπειρας βιασμού, ενώ μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια, νωρίς χθες το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 91χρονος όχι μόνο αρνήθηκε την κατηγορία, αλλά παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των γεγονότων απ' όσα κατήγγειλε η 50χρονη.
Υπενθυμίζεται πως η 50χρονη Βολιώτισσα είχε προσληφθεί πρόσφατα από τον 91χρονο προκειμένου να τον βοηθάει λόγω γήρατος, στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Κιλελέρ.Το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης λοιπόν και ενώ έστρωνε το κρεβάτι του υπνοδωματίου - σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η 50χρονη στην Ασφάλεια Βόλου - ο 91χρονος «την προσέγγισε γυμνός από πίσω και την έσπρωξε ώστε να πέσει στο κρεβάτι».
Στη συνέχεια ο 91χρονος «επιχείρησε να πραγματοποιήσει γενετήσια πράξη» αλλά «εκείνη αντιδρώντας άμεσα τον απέφυγε και τράπηκε σε φυγή». Έτσι, αυθημερόν πήγε στην Αστυνομία στο Βόλο όπου κατήγγειλε τον 91χρονο και παράλληλα παρέδωσε ρούχα της και εσώρουχό της όπως και... «ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας», δηλώνοντας ότι φέρουν γενετικό υλικό του 91χρονου.
Μετά την καταγγελία ο 91χρονος συνελήφθη προχθές το μεσημέρι, κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών όπου μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Β.Κ.