ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ

«Δίνω και παίρνω» στη Βιβλιοθήκη Ραψάνης

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2014 15:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:27

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε¨)

Του Κώστα Τσόλα

 

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές τις δραστηριότητες, μέχρι τέλη Αυγούστου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δήμου Τεμπών, με συμμετοχή μεγάλου αριθμού παιδιών καθημερινά με το σύνθημα «Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο- Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!», 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Future Library με κύριο σκοπό της, την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας, με επικεφαλής τη βιβλιοθηκονόμο κ. Χάιδω Πανταζή η οποία κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και προσφέρει συνειδητά, όχι μόνο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, αλλά και γενικότερα στον Δήμο Τεμπών και την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών.

Αυτή την εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε η μέρα του δίνω και του παίρνω , μαζί με την ετήσια γιορτή των Δωρητών την Παρασκευή 8 Αυγούστου και ώρα 7 το απόγευμα στον χώρο εκδηλώσεων της βιβλιοθήκης. Η βιβλιοθήκη μετατράπηκε σε ένα ανταλλακτικό παζάρι , που όλοι έδωσαν κ πήραν βιβλία, ρούχα, αντικείμενα , παιχνίδια ! Γι’ αυτό και η γιορτή των δωρητών δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί καλύτερα , τονίζοντας τη σημασία της προσφοράς των δωρητών και των εθελοντών που βραβεύτηκαν .

Οι εθελοντές που βοηθούν όλο το καλοκαίρι τη βιβλιοθήκη είναι οι Χατζάρα Αιγλή, Βαλαή Κατερίνα, Γιάνναρου Βάσω, Κατσιάβα Βαία , Κρυσταλία Μακάτου , Κυρατζούλη Μάρω , Μιρέλα Αγγελή ,Πετρή Ελπίδα , Τζίκα Δέσποινα , Χρυσάνθη Παπαδημητρίου , Αρχοντή Μαρία , Μαγαλιού Ρίτα .

Οι δωρητές της βιβλιοθήκης για φέτος είναι φυσικά το Ίδρυμα Σ. Νιάρχος και το πρόγραμμα future library , το Κοινωφελές ίδρυμα ΚΙΚΠΕ, Τζιμεράκης Αρχοντής, Βλαχοστέργιου Νίκη, Μπαρούτας Νικ., Φαρμάκα Ευθυμία, Καραβασίλης Γιωργ. , Λουλάκη Γεωργ., Γκουραβά –Δίκτα Καλλίτσα, Λειβαδίτου Δήμητρα, Δούλος Γιωργ., Σύλλογος οι Φίλοι του Μουσείου Γ. Δροσίνη , Μουρτασάγας Βασίλειος, Παπαγεωργίου Κων/νος, Αθανασόπουλος Γιάννης, Σαρμαντά Μαίρη, Καραμανές Ευαγ. (Κέντρο Λαογραφίας Ακαδημίας Αθήνων), Γαϊτανίδης Ευστάθιος , Παζιάνας Κωστ. . Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη δωρεά της Ελένης Σαλμά που δώρισε μια σειρά σπάνιων χειρογράφων για την ιστορία της Ραψάνης και στη δωρεά του εκπαιδευτικού Χρήστου Νταμπλία, που πρόσφερε όλη την εκπαιδευτική και συγγραφική του δραστηριότητα στη βιβλιοθήκη σε ηλεκτρονική μορφή για όλους τους ερευνητές. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass