Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γ. Ακριβούλης από τη δημοτική παράταξη Μούσιου

ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2021 16:20

Tην απόφασή του να αποχωρήσει από τη δημοτική παράταξη «Ενωμένο Κιλελέρ», παραμένοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γιώργος Ακριβούλης.

Ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενωμένο Κιλελέρ», εμφανώς προβληματισμένος από την έλλειψη αντιπολιτευτικής τακτικής από τον επικεφαλής Απόστολο Μούσιο προς τη Δημοτική Αρχή, αποχώρησε από τη μείζονα αντιπολίτευση, ακολουθώντας το παράδειγμα του Βασίλη Χατζούλη, ο οποίος επίσης για τους ίδιους λόγους, είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον περασμένο Νοέμβριο. Η είδηση δεν αιφνιδίασε την ομάδα Μούσιου, καθώς ο Γιώργος Ακριβούλης, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει συντονισμός, σωστή προετοιμασία για τα δημοτικά συμβούλια και απουσία παρέμβασης στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον Δήμο, είχε από καιρό αποστασιοποιηθεί από την παράταξη και ασκούσε τη δική του αντιπολίτευση και κριτική. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» το επόμενο διάστημα, το παράδειγμα των κ.κ. Χατζούλη-Ακριβούλη θα ακολουθήσει και άλλος δημοτικός σύμβουλος από τη μείζονα αντιπολίτευση.                                                                               Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass