Ολοκλήρωση προγράμματος και πληρωμές Νέων Αγροτών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2021 15:11

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟ) Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας καλεί όλους τους ήδη ενταγμένους

νέους γεωργούς στο Υπομέτρο 6.1 (Νέων Γεωργών) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 προκειμένου να ενημερωθούν για την ολοκλήρωση του προγράμματος με την τελική πληρωμή τους.
Σκοπός της ενημέρωσης είναι η τήρηση της διαδικασίας της πληρωμής, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση της Πρόσκλησης του Υπομέτρου 6.1, καθώς και της πρόσφατης 3μηνης παράτασης που δόθηκε για την υποβολή των αιτήσεων πληρωμών. Να σημειωθεί πως η αρχική καταληκτική ημερομηνία για εκείνους τους νέους γεωργούς που εντάχθηκαν πρώτοι (13. 07.2018) ήταν 13.7.2021 και συνεπώς μετατίθεται στις 13.10.2021.
Το πρόγραμμα είναι στην εφαρμογή του 4ετές, με 4ο έτος το 2021 (ΟΣΔΕ 2021). Αντίστοιχα οι πληρωμές θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το 5ο έτος. Η ΔΑΟ Π.Ε. Λάρισας ως υπεύθυνη για την αποπληρωμή τους θα πρέπει να λάβει υπόψη της εκτός από τον επιτόπιο έλεγχο τους διοικητικούς ελέγχους όλων των ετών. Δηλαδή επίτευξη του επιχειρηματικού σχεδίου (3ο ή 4ο έτος) όπως έχει ήδη δηλωθεί και διατήρηση της Τυπικής Απόδοσης της αγροτικής εκμετάλλευσης τουλάχιστον 8.000 ευρώ στο σύνολο των ετών. Συνεπώς θα πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος στο ΟΣΔΕ του έτους 2021 και την εξατομίκευσή του (εκδίδεται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ), το ΜΑΑΕ (Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων) με βάση τα εισοδήματα του 2020 των κατά κύριο επάγγελμα γεωργών, τυχόν άδειες λειτουργίας σταβλικών εγκαταστάσεων, κ.λπ. Ως εκ τούτου η ΔΑΟ Π.Ε. Λάρισας ως αποκλειστική υπεύθυνη υπηρεσία για την ολοκλήρωση του έργου, θα πραγματοποιήσει τις πληρωμές ευθύς αμέσως μόλις παραχθούν στο σύνολό τους τα στοιχεία και δικαιολογητικά που απαιτούνται και προβλέπονται. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Επίσης για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο 10 και 11 ισόγειο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας στο τηλέφωνο 2413-511.134/137 και 125.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass