Νέο δίκτυο ύδρευσης στα Μεσάγγαλα

ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ -ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2021 15:01

Η τακτική Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων έγινε προχθές,

στον κήπο της καφετέριας «Ζμπούκα» στη συνοικία Καράβια, με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Γελαδάρης καλωσόρισε τα μέλη, ενώ παρόντες ήταν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Κων. Κολλάτος, oι αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Νικολάου, Κώστας Ζαρδούκας, Θανάσης Καραναστάσης και Νίκος Μητσογιάννης, ο μηχανικός του Δήμου κ. Κυριαζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημ. Μαϊμαρης και Αχ. Διψάνας, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Καστρί Λουτρό κ. Βασ. Μπάκαβος Βασίλης, ο πρόεδρος των επαγγελματιών κ. Φάνης Βουλιώτης, η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κα Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, κ.ά.
Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε σε χρόνια προβλήματα της περιοχής που χρήζουν αντιμετώπισης, όπως: Ασφαλτοστρώσεις δρόμων, αλλαγή δικτύου ύδρευσης λόγω σωλήνων αμιάντου, έργο η μελέτη του οποίου βρίσκεται στα χέρια του εργολάβου.
Αναφέρθηκε ακόμη στο τεράστιο έργο -που πρέπει κάποτε να ξεκινήσει- της κατασκευής κυματοθραυστών στη θάλασσα της περιοχής, για λόγους ασφάλειας.
Επίσης ζήτησε την επαναλειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού στο «Παπαπούλι» με όλη την ιστορική σημασία που έχει αυτό, καθώς και την αναπαλαίωση του Τελωνείο στο Παπαπούλι!
Ο δήμαρχος Τεμπών με τη σειρά του ενημέρωσε τα μέλη για τις δραστηριότητες του Δήμου, διαβεβαιώνοντας ότι οι ασφαλτοστρώσεις, όπως επίσης κι η αλλαγή του δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν μέσα στους επόμενους μήνες. Τον λόγο πήρε επίσης ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φώτης Μητσιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τον οικισμό.
Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νικολάου επισήμανε ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες για τον καθαρισμό της παραλίας και ζήτησε τη συνεργασία όλων των κατοίκων για να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Ο πρώην δήμαρχος κ. Κων. Κολλάτος εστίασε σε προβλήματα της περιοχής, ενώ στο ίδιο μήκος κινήθηκαν οι κ.κ. Διψάνας και Αναγνωστοπούλου.
Σχεδόν όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στη Συνέλευση και πήραν τον λόγο αναφέρθηκαν στο θέμα της καθαριότητας της παραλίας. Στο κλείσιμο της Συνέλευσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. που ολοκλήρωσε τη θητεία του, ευχαρίστησε όλα τα μέλη που στήριξαν τις προσπάθειές του τα τελευταία χρόνια και τους υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους. Ζητήθηκε η αναστολή των εκλογών από τα μέλη λόγω πανδημίας και ομόφωνα η Γενική Συνέλευση επικύρωσε την απόφαση του Δ.Σ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass