Εκλεβε μοτοσικλέτες, μετακινούνταν και μετά τις εγκατέλειπε

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 39ΧΡΟΝΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2021 21:23

Για να μετακινείται ο ίδιος φαίνεται, κατά μία εκδοχή, πως έκλεβε τελικά μοτοσικλέτες ένας 39χρονος Λαρισαίος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ο 39χρονος που αποφυλακίστηκε πρόσφατα, από τις 9 έως τις

30 Ιουλίου έκλεψε πέντε συνολικά μοτοσικλέτες τις οποίες εγκατέλειπε στη συνέχεια σε διάφορες οδούς. Σε τέσσερις από αυτές τις κλοπές τα μηχανάκια βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες, ενώ στην πέμπτη περίπτωση το μηχανάκι δεν έχει βρεθεί ακόμη.
Η κλοπή που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης ήταν αυτή που σημειώθηκε το απόγευμα της 30ής Ιουλίου, όταν ο 39χρονος δράστης έκλεψε τη μηχανή 28χρονου την οποία είχε σταθμεύσει έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν. Μαζί με τη μοτοσικλέτα έκλεψε και ατομικά έγγραφα (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο κ.λπ.), αλλά και το προστατευτικό κράνος.
Η μοτοσικλέτα του 28χρονου βρέθηκε την επόμενη ημέρα από αστυνομικούς στη συνοικία των Αγ. Σαράντα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση διαπίστωσε ότι δράστης της κλοπής ήταν ο 39χρονος ο οποίος πήγε πεζός στο σούπερ μάρκετ.
Αποδείχθηκε επίσης ότι ο 39χρονος παραβιάζοντας τις κλειδαριές του τιμονιού και της μίζας, έκλεψε άλλες τέσσερις μηχανές. Αναλυτικότερα το βράδυ της 9ης Ιουλίου πήγε πεζός σε πιλοτή πολυκατοικίας στο Κέντρο της Λάρισας όπου έκλεψε τη μοτοσικλέτα 66χρονου, η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μετά από μερικές ημέρες στη συνοικία του ΑΤΑ, έχοντας υποστεί ζημιές από την παραβίαση της κλειδαριάς. Νωρίς το απόγευμα της 24ης Ιουλίου, έκλεψε μοτοσικλέτα που ο 27χρονος ιδιοκτήτης της, είχε σταθμεύσει στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου. Μια εβδομάδα μετά, η μοτοσικλέτα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στη συνοικία των Πυροβολικών με μικρής έκτασης φθορές.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 29ης Ιουλίου, πήγε σε πιλοτή πολυκατοικίας στη συνοικία του Αγίου Αθανασίου και έκλεψε το μηχανάκι 63χρονου. Νωρίς το πρωί της επόμενης, το μηχανάκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην οδό Νικητηρά. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, στο μεσοδιάστημα από τη Νικηταρά που εγκατέλειψε το ένα κλεμμένο μηχανάκι, μερικά τετράγωνα παρακάτω και στην ίδια οδό, έκλεψε ένα δεύτερο μηχανάκι 27χρονου Λαρισαίου. Σε αντίθεση με τα άλλα τέσσερα μηχανάκια που βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες, το πέμπτο μηχανάκι ιδιοκτησίας του 27χρονου δεν έχει βρεθεί ακόμη.
Ο 39χρονος δράστης, προσήχθη στην ΕΛ.ΑΣ. και φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία και να αφεθεί ελεύθερος, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο του αδικήματος.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass