Ξεκίνησαν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στον Δήμο Φαρσάλων

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2021 15:40

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ξεκίνησε χθες στον Δήμο Φαρσάλων ο κατ’ οίκον εμβολιασμός από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, καθώς και υπαλλήλου του Προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Συγκεκριμένα, χθες ο ιατρός και διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, μαζί με νοσηλεύτρια του ΚΥΦ και υπαλλήλου του «Βοήθεια στο Σπίτι», πραγματοποίησαν τους πρώτους εμβολιασμούς κατ’ οίκον, στην πόλη και σε χωριά του Δήμου Φαρσάλων, για όσους πολίτες ήθελαν να εμβολιαστούν και δεν είχαν μέχρι τώρα τη δυνατότητα να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα για λόγους υγείας.
Ο κατ’ οίκον εμβολιασμός γίνεται με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και τα ραντεβού κλείνονται μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr. Για το ραντεβού απαιτούνται ο αριθμός ΑΜΚΑ, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Η δράση αυτή αφορά άτομα που πάσχουν από κινητικά προβλήματα όπως τετραπληγία, παραπληγία, ανοϊκά άτομα, πάσχοντα από αλτσχάιμερ, άνοια, καθώς και άτομα μη δυνάμενα να μετακινηθούν λόγω κινητικών προβλημάτων και κατάκλισης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με το Τηλεφωνικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων.

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass