«Ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα...»

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΤ ΧΡ. ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡ. ΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2021 19:45

«Δεν δικαιούνται να μιλούν άνθρωποι και παρατάξεις για διχαστικές αποφάσεις όταν εκείνοι και η παράταξη που εκπροσωπούσαν χώρισαν την Ελλάδα σε πράσινα και μπλε καφενεία» απαντά ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Κακαγιάννης στην παράταξη «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» και ειδικά στον πρώην δήμαρχο Τεμπών κ. Κωνσταντίνο Κολλάτο.


Σε ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ αναφέρει: «Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω καθώς και το ότι με τις τελευταίες εκλογές πήγατε και λίγο αριστερά κύριε πρώην Δήμαρχε (ΣΥΡΙΖΑ, Προοδευτική Συμμαχία) χωρίς αυτό βέβαια να είναι απαραιτήτως κακό ...δεν θέλω να αναφερθώ και σε περαιτέρω λεπτομέρειες...
Σέβομαι την ειλικρινή σας «μη πρόθεση αντιπαράθεσης», αλλά δεν το δείχνετε και προφανώς υπήρξατε πολύ καλός στην έκθεση για να ξέρετε τι σημαίνει έκθεση ιδεών.
Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τόσο πολύ κόπτεστε κύριε πρώην Δήμαρχε για τη μη επιλογή του συγκεκριμένου υδρονομέα στην περιοχή του Κυψελοχωρίου. Ερωτηματικά προκύπτουν από τη συνεχή αναμόχλευση του συγκεκριμένου ζητήματος. Έγινε αξιοκρατική επιλογή αξιολογώντας με δημοκρατικά κριτήρια όλους τους υποψηφίους για τις συγκεκριμένες θέσεις του Δήμου.
Δεν γνωρίζω τους διαύλους επικοινωνίας που διατηρείτε με την τοπική πρόεδρο του Κυψελοχωρίου, αλλά από την πλευρά μου, ως εκλεγμένος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, διέπομαι από ισονομία και ισοπολιτεία χωρίς να κάνω διακρίσεις για κανένα. Το τι οδήγησε στην παραίτηση του πρώην προέδρου της τοπικής κοινότητας Κυψελοχωρίου εσείς προφανώς θα γνωρίζετε καλύτερα από πού παρακινήθηκε.
Τέλος, επειδή δεν θέλω να επανέλθουμε, θα σας πρότεινα κύριε πρώην Δήμαρχε να ασχοληθείτε σοβαρά με τα θέματα που προκύπτουν κατά καιρούς στον Δήμο μας για τα οποία αναμένουμε τις προτάσεις σας.
Aπό την πλευρά μου, εάν και εφόσον κρίνονται σωστές, θα τις στηρίξω προσωπικά. Εάν κανείς ψάχνει με σκοπό να βρει λάθος, πιθανώς να εντοπίσει και παραλήψεις. Γι’ αυτό είμαστε εδώ με την ψήφο των δημοτών μας, ώστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass