Φεστιβάλ της ΚΝΕ σήμερα στον Τύρναβο και μεθαύριο στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2021 16:23

Το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή κάνει στάση σήμερα στον Τύρναβο και μεθαύριο στην Ελασσόνα.


Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα προβάλει τη νεανική δημιουργία και την πολιτιστική δραστηριότητα των οργανώσεων της ΚΝΕ. Η Θεατρική Ομάδα της ΚΝΕ από τη Λάρισα θα παρουσιάσει το «Ημερολόγιο Καραντίνας», ένα ζωντανό, μουσικό ημερολόγιο που ξεδιπλώνει την εμπειρία της φετινής χρονιάς έτσι όπως την έζησαν οι μαθητές. Στο μουσικό πρόγραμμα θα συμμετέχει το συγκρότημα της ΚΝΕ, καθώς και άλλοι καλλιτέχνες.
Σήμερα Τετάρτη 1η Σεπτέμβρη στον Τύρναβο στο Γήπεδο Βόλεϊ Τούμπας (Δίπλα στο Αναψυκτήριο) από τις 8.30 μ.μ. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με απόσπασμα του «Ημερολόγιου Καραντίνας» από τη Θεατρική ομάδα της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει ομιλία από την Έλλη Κοντογιάννη μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Λάρισας της ΚΝΕ. Εν συνεχεία, το μουσικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει hip-hop Live από την Ευαγγελία Μήνου, ενώ στη συνέχεια ο Στέλιος Καραβίδας στο πιάνο με τη Δέσποινα Μαύρου στη φωνή θα μας ταξιδέψουν σε τραγούδια που αγαπήσαμε. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχει και το συγκρότημα της ΚΝΕ.
Μεθαύριο Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη στην Ελασσόνα, 8.30 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του τμήματος διεθνών σχέσεων. Η εκδήλωση θα ανοίξει με τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ και το «Ημερολόγιο Καραντίνας», ενώ μετά την ομιλία θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από νέους δημιουργούς και τη συμμετοχή του συγκροτήματος της ΚΝΕ.
Στους χώρους των εκδηλώσεων θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», ενώ θα πραγματοποιούνται και δραστηριότητες για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας. Θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass