Νέος αντιδήμαρχος Αγιάς ο κ. Νίκος Τσιαγκάλης

Στη θέση του κ. Π. Μπαρμπέρη με αρμοδιότητες Παιδείας, Αθλητισμού, Ισότητας και Νεολαίας

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2021 15:20

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Στην αντικατάσταση του κ. Πέτρου Μπαρμπέρη με τον κ. Νικόλαο Τσιαγκάλη στη θέση του αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού, Ισότητας και Νεολαίας προχώρησε ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας. Με απόφασή του ορίζεται ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος ως αντιδήμαρχος με

θητεία ενός έτους από 1η Σεπτεμβρίου 2021 έως 31 Αυγούστου 2022, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες των τομέων Παιδείας, Αθλητισμού, Ισότητας και Νεολαίας.
Επίσης, ο κ. Τσιαγκάλης θα είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο, συντήρηση και λειτουργία των παιδικών χαρών σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία και τους προέδρους των Κοινοτήτων.
Ο κ. Τσιαγκάλης δήλωσε στην «ΕτΔ»: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Η τοποθέτησή μου αυτή με δεσμεύει με την υπόσχεση να εργαστώ και να αγωνιστώ για το καλύτερο δυνατό με σωστές και αποτελεσματικές βάσεις συνεργασίας. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου τομέα, της Παιδείας και του Αθλητισμού, είναι έννοιες συνυφασμένες με την αγωγή και την ολοκλήρωση της ανθρώπινης προσωπικότητας. Δύο βασικοί εκπαιδευτικοί πυλώνες για το αύριο. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και όρεξη για δουλειά συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας».
Από την πλευρά του ο απελθών αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Μπαρμπέρης δήλωσε: «Δύο χρόνια δημοτικός σύμβουλος Αγιάς. Δύο χρόνια αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού. Γνώμονας τα δύο αυτά χρόνια ήταν να είμαι ανοιχτός και συνεργάσιμος σε κάθε πρόταση που θα μπορούσε να βελτιώσει τη ζωή των συμπολιτών μου και ειδικότερα των σχολικών και αθλητικών εγκαταστάσεων. Για τον τόπο μου είμαι υπερήφανος. Αγαπώ και τιμώ την Αγιά. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω από εδώ και πέρα από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου τον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, όπως φυσικά να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου που όλον τον καιρό αυτό απλόχερα μου προσέφεραν τη βοήθειά τους και την πολύτιμη εμπειρία τους πάνω σε θέματα που βρεθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ
Με απόφαση του δημάρχου επίσης, παρατείνεται η θητεία ως τις 6 Νοεμβρίου 2021 των ήδη ορισμένων αντιδημάρχων Ντάγκα Νικολάου, αντιδήμαρχου Τουρισμού, Πολιτισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Κρανιώτη Ευάγγελου, αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες που τους έχουν εκχωρηθεί από τις 31 Αυγούστου 2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass