Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2021 15:05

Εβδομάδα αιμοδοσίας στη Λάρισα
* Από σήμερα
Oι Υπηρεσίες Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείων Λάρισας διοργανώνουν υπαίθρια εβδομαδιαία αιμοδοσία στην Κεντρική πλατεία Λάρισας κάθε μέρα από σήμερα 6 έως 12 Σεπτεμβρίου και τις ώρες 9-1:30 για να ενισχυθούν οι αυξημένες αιμοδοτικές ανάγκες με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Ερυθρού Σταυρού.

 

Σύσκεψη σωματείων του ΕΚΛ
Κάλεσμα στα σωματεία του νομού διοργανώνει αύριο Τρίτη 7 Σεπτέμβρη στις 7:30 μ.μ. στον αύλειο χώρο του 1ου Λυκείου Λάρισας η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. «Να συζητήσουμε» όπως τονίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση «για τον συντονισμό και την οργάνωση της πάλης για την προστασία της υγείας του λαού και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.
Να προετοιμάσουμε την αποφασιστική, μαζική και μαχητική αγωνιστική μας απάντηση για να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας στη συλλογική οργάνωση και πάλη, στη δουλειά με δικαιώματα. Να οργανώσουμε την πάλη ώστε να μείνει στα χαρτιά ο νόμος – έκτρωμα Χατζηδάκη και να ξηλωθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι».

 

Ξεκινά αύριο το Φεστιβάλ Νεολαίας
To «1o Φεστιβάλ Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης» θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα από αύριο Τρίτη έως και την ερχόμενη Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Δημοτικής Πινακοθήκης, του Μύλου του Παππά και του Β’ Αρχαίου Θεάτρου.
Στη διάρκειά του θα υλοποιηθεί μία σειρά από εκπαιδευτικές, πολιτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν πολλοί φορείς της Λάρισας, που ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα από πλευράς του Δήμου. Η πραγματοποίηση του Φεστιβάλ εντάσσεται στο πλαίσιο της «Λάρισας - Πόλη που Μαθαίνει».

 

Γιορτάζει τη Θεοτόκο το Ελευθέριο
Μεθαύριο Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου εορτάζεται στην ΤΚ Ελευθερίου του Δήμου Κιλελέρ το «Γενέθλιον της Θεοτόκου».
Αύριο Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, παραμονή της εορτής, στις 19:30 θα ακουστούν κωδωνοκρουσίες και στη συνέχεια θα τελεστή ο Εσπερινός. Θα ακολουθήσει αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα. Ανήμερα της θεομητορικής εορτής, στις 7:30 θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

 

Η «Υπαίθριος Ζωή» εκδράμει στη Σκύρο
Ο Σύλλογος της «Υπαιθρίου Ζωής» θα πραγματοποιήσει εκδρομή από Πέμπτη 16 έως και Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο νοτιότερο νησί των Σποράδων, τη Σκύρο.
Πληροφορίες στο 6934-043.208 (κ. Χρυσή) και από την Τρίτη 24 Αυγούστου στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2410-250.818 ή/και στα γραφεία του Συλλόγου, Μανδηλαρά 5Β 2ος όροφος, από Τρίτη έως Παρασκευή 7-9 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass