Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2021 15:34

Εγγραφές στην ΕΟΔΥΑ
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές εθελοντών για το βασικό σχολείο διάσωσης 2021 – 2022, της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών (ΕΟΔΥΑ), στη Λάρισα.


Η στελέχωση της ΕΟΔΥΑ είναι εθελοντική και μέλη της μπορούν να γίνουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο και δεν έχουν υπερβεί το 60ό έτος της ηλικίας τους.
Η ποιοτική συνεχιζόμενη εκπαίδευση είναι ο βασικός παράγοντας επίτευξης του σκοπού της ΕΟΔΥΑ. Η εκπαίδευση και επιχειρησιακή δράση της είναι ποιοτικά εφάμιλλη αντίστοιχων ομάδων και φορέων επαγγελματικού επιπέδου.
Φιλοσοφία και βασική αρχή της ΕΟΔΥΑ είναι: «Δίπλα στον άνθρωπο – δίπλα στην κοινωνία».
Για πληροφορίες ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6971.64.16.64 και 6908.72.24.11 στο email: info@eodia.gr στο facebook eodia2017, ή στο www.eodia.gr

 

Στάσεις εργασίας δικαστικών υπαλλήλων
Σε κινητοποιήσεις, με δίωρες διακοπές εργασιών, προχώρησαν από χθες οι δικαστικοί υπάλληλοι της χώρας, διεκδικώντας την ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Ν. Λάρισας υιοθέτησε την απόφαση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) και θα μετάσχει στις δίωρες στάσεις εργασίας (9 με 11 το πρωί) καθημερινά έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

 

Πανηγυρίζει ο Αγιος Βησσαρίων
στην πλατεία ΛαούΠανηγυρίζει αύριο Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Άγιος Βησσαρίων, Αρχιεπίσκοπος Λαρίσης ο θαυματουργός. Στην πλατεία Λαού βρίσκεται το ομώνυμο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο που κοσμεί το κέντρο της πόλεως, το οποίο με πολλή αγάπη έχτισαν και συντηρούν οι Λαρισαίοι αδελφοί μας. Με τη χάρη του Θεού θα κορυφωθούν και φέτος οι λατρευτικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:
Σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, θα ψαλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.
Αύριο Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα τελεστεί ο πανηγυρικός Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ενώ θα αναγνωστεί και η ευχή των Κολλύβων του Αγίου Βησσαρίωνος. Στις 19:30, θα ψαλεί ο μεθέορτος Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Βησσαρίωνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass