ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 29 ΚΑΙ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Στην τελική ευθεία η Γιορτή Κρασιού Ραψάνης

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2014 19:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:38

 ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Όλα είναι έτοιμα για τη φετινή διοργάνωση αφού οι μέρες για την πραγματοποίηση της καθιερωμένης Γιορτής Κρασιού και Αμπελιού Ραψάνης έχουν φτάσει. Φέτος θα γίνει το διήμερο 29 και 30 Αυγούστου,  Παρασκευή και Σάββατο,  στον χώρο της Αγίας Τριάδας στην είσοδο του χωριού,  με ώρα έναρξης 9 το βράδυ. Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί παράλληλα η 2η Πανδημοτική Γιορτή Δήμου Τεμπών με τη συμμετοχή χορευτικών τμημάτων των συλλόγων όλου του δήμου,  που θα παρουσιάσουν μια μουσικοχορευτική παράσταση με έμφαση στις τοπικές παραδόσεις της περιοχής. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς,  που θα είναι καθαρά παραδοσιακό,  θα συμμετέχει η Σούλα Δέλιου στο τραγούδι και ο Θεόδωρος Δρογκούλας στο κλαρίνο.

Τη δεύτερη μέρα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πολύ χορό και διασκέδαση για όλους με τον Χρ. Παπαδόπουλο (Παιδιά από την Πάτρα ), τον Γιώργο Σαρρή (πρώην Ζιγκ-Ζάγκ) και τη Λουκία Βαλάση, οι οποίοι θα διασκεδάσουν τον κόσμο με λαϊκές και παραδοσιακές μελωδίες. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και το κρασί δωρεάν. Στον χώρο θα υπάρχουν περίπτερα των τοπικών φορέων με εδέσματα και ψησταριές. Διοργάνωση Δήμος Τεμπών- ΔΟΠΑΠΕΠΤ,  Τοπική Κοινότητα Ραψάνης, συνδιοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Αρωγοί Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Λιάπη,  Οινοποιία Χρυσοχόου,  Κτήμα Ντούγκος.

Την Κυριακή 31 Αυγούστου,  και ώρα 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση οινοπαραγωγών της περιοχής,  στον χώρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης. Η εκδήλωση « Πρόποση στους Θεούς του Ολύμπου » θα περιλαμβάνει παρουσίαση και γευστική δοκιμή οίνων Ραψάνης. Θα συμμετέχουν οι Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Λιάπη,  Οινοποιία Χρυσοχόου,  Κτήμα Ντούγκος.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass